En nästan helt ledig fredag

Jag fotade knappt något alls i helgen, men i fredags var jag nästan helt ledig och hade för en gångs skull med mig kameran utanför dörren. Vi kikar!

Jag vaknade tidigt den här fredagen. Tog mig utanför porten när det fortfarande var nattsvart ute. Klockan var bara 07 när vi promenerade hemifrån och mot Ottos hunddagis. Oftast börjar jag föreläsningar vid 10 eller 13 och då går vi alltid lite senare, men den här fredagen var föreläsningen förlagd till morgonen. Var så himla trött.

2070

Stod också och plattade håret spikrakt på morgonen, men Malmös bjussiga väder gjorde såklart frisyren allt annat än spikrak efter ett par timmar. Livet med lockigt hår :))

2071

Jag hade bara föreläsning mellan 08-10 så efteråt bestämde jag träff med min storebror. Vi hade tänkt fika på Jord, men det var fullt av pluggande datorer och kaffesugna gäster → superkul nu när fiket precis är nyöppnat! Jag och Oscar fick dock inte plats och promenerade vidare till hans favoritrestaurang.

2072

Vegegården var ett av de tips som ni gav flest gånger när jag efterfrågade bra veganska restauranger i Malmö – och också det första stället Oscar tog mig till efter min flytt till Malmö. Vi promenerade dit direkt efter vår ankomst till stationen, hehe! När vi rullade ut med min resväska och ryggsäck efter lunchen den där augustidagen frågade personalen ”är du på semester?” och jag svarade lite nervöst ”nej, jag har flyttat hit nu”.

Maten då? SÅ GOTT att kunna äta en fullskalig buffé utan att behöver fundera eller välja bort. Älskar det. ALLT är dessutom gott. Friterad sötpotatis <3

2079

Efter lunchen gick jag förbi Panduro för att köpa ingredienser till egna badbomber (kommer visa er sen!) och sen hämtade jag hem Otto tidigt på eftermiddagen. Han gjorde som alltid, sprang in och busade innan han tog plats på kuddar och filt i soffan.

Det var en sådan himla fin helg sen. Tog knappt en enda bild men hade det så lugnt och skönt. Jag och Johan testade badbomberna jag gjort och hela söndagen hängde vi i soffan med täcke och kudde. Vi åt supersen frukost och lagade risotto på kvällen. Jag avslutade helgen med ett lugnande bad och en promenad i dimman.

Typiskt bra helg.

10 kommentarer

10 kommentarer

  1. Åh, älskar Otto alltså! Kan du inte göra ett inlägg om honom (om du inte redan gjort det?) Tack för bra blogg förresten! Är en av de första jag läser när jag går in på bloglovin!

    1. Åh, vad glad jag blir av det här! Tusen tack <3 Kan absolut skriva ett inlägg om Otto igen, och kanske samla det som redan finns om honom där också. Tack för fint tips på önskeinlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.