13 vårnyheter jag gillar extra mycket

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Jag vet inte hur det är med er, men jag känner mig rätt färdig med januari och den här gråa vintern nu. Jag längtar till vår och sommar så himla mycket. Kanske märks det allra mest för att jag – vad jag än egentligen ska göra – hamnar i diverse webbutiker, scrollandes genom härliga färger och fina mönster. Ooops!

Jag har nämnt för er flera gånger tidigare att min vår måste innehålla mer färg och mönster än vad den här vintern gjort, och idag kommer jag med lite ny inspiration att vila ögonen på. Som sist är det bara plagg med färg och mönster som platsat in, allt för att peppa det här med en färgglad vår. Och ni, inlägget innehåller reklamlänkar. Det innebär att jag får ett par öre tillbaka för klick på länkarna. Så att ni vet.

Nu kikar vi på vårnyheter från Gina Tricot jag gillar, vetja! ↓

gina05

Det är inte första gången jag lyfter en fluffig jacka, en randig skjorta och kostymliknande byxor – MEN hur fina är inte de här? Framöver vill jag definitivt att min garderob ska bestå av minst en fluffig jacka och ett par färgglada byxor.

Fluffig jacka i perfekt rosa nyans
Randig skjorta med öppen axel och dubbelvikt kant
Gula byxor med knytband

gina03

Det här med maffiga örhängen, har ni hunnit tröttna på det? Inte jag! Gina har inkommit med det här paret i en ny nyans (de finns nämligen sedan innan i svart och rött) och jag känner spontant att jag gärna ser fler maffiga och färgglada örhängen i vår. Jag har haft mina små silverringar i sedan jag köpte dem för över ett år sedan, och det börjar bli dags att byta till något roligare. Ett fint skärp tänker jag också platsar perfekt in i en färgglad vårgarderob!

Örhänge modell större i fin blå/grön nyans
Rött bälte med metalldetalj

gina04

Jag gillar allt med den här blusen. Den höga kragen, puffärmen och knytbandet i ärmslutet. SÅ HIMLA FIN. Den blå är fin utan att ta för mycket plats, medan en hade ägt världen totalt i den gula.

▻ Blus med hög krage och knytband i ärmslut i gult och blått

gina01

Stora hårsnoddar ser jag fram emot att kasta upp håret i, nu när jag ääääntligen börjar få längder som gör att jag kan ha lilla My-knut igen. Tänker att en sådan här hårsnodd hade gjort en uppsatt frisyr så mycket finare. Jag får liiite 90-talsvibbar av de stora hårsnoddarna, men kan ändå inte låta bli att gilla. Hur känner ni, nostalgiskt och fint eller bara knäppt?

▻ Hårsnodd i grönt, gult och blått

gina02

Och här har vi den, tröjornas tröja. Inte bara för att den råkar heta Ellen (vilket jag såklart älskar, hehe), utan också för att det verkligen ser ut som den perfekta tröjan till kommande vårdagar. Tyget är fluffigt och tröjan har puffigt ärmslut, plus finns i massa fina färger. Den blå är ju en dröm.

▻ Tröjan Ellen i rosa, blått och gult

 

Känner du dig nöjd med årets januari eller längtar du också till mer färgglada vårdagar? Min bröstkorg bubblar över av tanken att vi om ett par veckor kan hänga in vinterjackan igen, att det snart är dags att till och med promenera helt utan jacka. Åh.

Snart är vi där. Håll ut.

2 kommentarer

2 kommentarer

  1. scrunchies <33 är för!!! som du säger, lyfter frillan och tycker dom är cute.

    längtar ihjäääl efter ny vårgarderob med mycket set och mönster men plånkan vill hålla sig borta hehe :///

    1. Men ja, visst är de ändå fina?? Hahaha, är SÅ kluven men tror bestämt jag måste prova i alla fall!

      Samma problem för mig :))) Tänker därför att det får bli en bra chans att lära sig att shoppa smart, nu när CSN inte tillåter spontanshopping och onödiga köp. Hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.