Någonstans djupt där inne, där skaver något mellan andetagen

Det är svårt det där, att pendla mellan att klara av och bryta ihop. Att ena kvällen sitta och okontrollerat gråta över tangenterna för att nästa dag le sitt största leende. Beställa en vårjacka, boka restaurangbesök och planera sommaräventyr.

Ändå är det något som skaver mellan andetagen. Någonstans djupt där inne.

1652

Jag har försökt sätta ord på det i flera dagar nu. Det där som känns någonstans långt in i bröstkorgen. Men det går inte. Det är alldeles för stort för att ta på just nu. Så jag låter de svarta bokstäverna ligga där i ett utkast. Jag vet att orden lossnar så småningom.

Till dess ska jag vänta in min nya vårjacka, dricka öl med min klass och gräva ner mig i kurslitteratur. Plocka fram vårt nya brädspel, ta ett varmt bad och krama Otto en extra gång innan vi lägger oss för natten. Sedan hoppas jag på att jag kan skriva igen.

Om det där som skaver mellan andetagen.

12 kommentarer

12 kommentarer

  1. vet hur det känns, har också något som skaver som jag inte heller riktigt kan sätta fingret på. så frustrerande. kram <3

  2. jag hoppas att du finner ro och mår bättre snart, det är helt normalt att må kasst ibland. skickar en fet cyberkram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.