Säg hej till min nya sammetsklänning!

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Igår vaknade jag upp så himla ynklig och svag efter en kväll på studentpuben med klassen. Så som det kan bli. Efter att jag legat och stånkat högt i soffan hela morgonen bestämde jag mig för att det nog ändå var tvunget att bli något vettigt av den här lördagen också.

Sagt och gjort, jag hoppade i min nya sammetsklänning och drog med Johan ut för att fånga den på bild.

Så säg hej till min nya sammetsklänning från Monki ↓

2132

Minns ni inlägget med vårkläder jag postade för lite sedan? Jag har som enda mål och krav för den här våren att plocka in mer färg och mönster i min garderob. Häromdagen gick jag *ut på stan* för första gången på evigheter, på jakt efter en himla fin väska jag sett hos Julia. Väskan fanns tyvärr inte kvar i Malmö-butiken men istället hittade jag den här sammetsklänningen som fick följa med hem.

2135

Den här pärlan är en topp och klänning i ett, i sammet och en isblå färg. Hur fin är den inte? Jag fastnade direkt, speciellt eftersom den uppfyller alla vårens krav. Ett enkelt plagg, men ändå det roligaste jag har i garderoben just nu. Plus att den var på rean, så den blev min för inte ens 70 kronor. Ett kap!

▻ Sammetsklänning/topp, den isblåa är slut i webbutiken men finns i svart, grått och gult + en randig variant i rosa
Dr. Martens på fötterna

2134

Tänker att den här kommer få följa med ut på både middagar, föreläsningar, äventyr och festligheter. Passar till allt och kommer definitivt bli en vårfavorit.

Herrå!

18 kommentarer

18 kommentarer

  1. Så fin färg! I nian sydde jag en röd sammetsklänning, fick Flashback nu :) den turkos/blåa färgen matchar din hudton samt hår!

  2. Åh så fin! Älskar såndäna plagg som funkar till allt. Har själv en mörkblå mockaklänning som funkar varje gång. Varesig det är en tisdagsföreläsning eller fredagsfest, den går att dress up och dress down precis som man vill!

    1. Men precis så! Tänker att en kommer få så mycket mer användning för sin garderob om ens kläder är så, att de går att använda till allt. Mörkblå mockaklänning låter dessutom himla fint!

    1. Åh, fin du är. Tack! Den finns förhoppningsvis kvar i butik (även om den i slut i webbshoppen), så slå en kik i din närmsta så blir den kanske också din. Jag håller tummarna!

  3. Vilken fin och enkel klänning! Jag gillar verkligen sånna kläder, som är fina men inte så avancerade. :) Går att använda till så himla mycket! Och färgglatt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.