Ett varmt bad med badbomben Sex Bomb

Att jag badat en del sedan vi flyttade till Malmö har nog inte undgått någon här, speciellt inte eftersom ni fått djupdyka i de senaste badbomberna jag badat med. För mig har det varit en sådan härlig tillflykt när det gråa Malmö bitit sig fast i mig, att kunna tappa upp ett varmt bad och bara koppla av där för en stund.

För att maxa känslan av avkoppling har jag och Johan ibland droppat i en badbomb i badkaret innan vi hoppat i. Idag tänker jag att vi ska kika på just en sådan badbomb.

Närmre bestämt på Sex Bomb ↓

2091

I början av januari hade Lush 50% på majoriteten av sina badbomber och jag kom därifrån med den här påsen med njutigt. Tänkte att det var bäst att bunkra upp med de utgående badbomberna medan en kan ¯\_(ツ)_/¯

Typiskt bra grej att göra en grå dag i januari.

2093

2094

En av badbomberna som fick följa med mig hem den där januaridagen var den här, Sex Bomb. Lush själva skriver så här om den: ”När du har fått den där känslan – trött, stressad och orolig – du behöver lite sensuell healing.”. Låter inte det najs, så säg?

Sex Bomb är badbomb som jag tror ”alltid” finns i sortimentet (det vill säga ingen säsongsbadbomb) och det är alltså fritt fram att haffa den här skönheten både i butik och webbshoppen fortfarande.

01

Bomben går i rosa/lila och har en ros inbakad i mitten. SÅ FIN.

2097

2098

Och det här är ju som nämnt tidigare vår bästa grej, att titta vad som händer när den möter vattnet.

MVH Ellen och Johan, 5 år

2099

Den här badbomben, ååååhå. Gillade prick allt med den här! Badet blev helt rosa, det doftade mjukt av jasmin och salvia och huden blev så len och skön i badet.

Efter att ha testat ett par av Lush badbomber nu måste jag nog ändå säga att de som är mest färgstarka och spejsiga är mina favoriter. De som är fina att titta på innan OCH ger badet en skön färg att hänga i sen. Jag och Johan testade bland annat Yellow Submarine förra veckan, men fastnade inte alls för den. Färgen i badet blev så orange- och gråaktig av kombinationen rosa/gult.

Sex Bomb däremot, den prickar in alla rätt för mig. Jag skulle säga att Sex Bomb är den bästa engångsupplevelsen, The Comforter är njutig flera gånger om (eftersom det är en bubbelbit som räcker till flera bad) och Sakura är en mildare variant av ett rosa bad. Alla tre definitivt värda sina pengar.

Speciellt efter en riktigt trött dag i januari.

 


Är du nyfiken på de tidigare badbomberna jag testat? Här nere hittar ni inläggen om ett par av dem!

▻ The Comforter i Välkommen till ett rosa skumbad!
▻ Sakura i Min senaste badbomb från Lush – den vårblommiga Sakura

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Alltså, jag vill bara FLYTTA nu när jag ser dina badinlägg. SÅ SUGEN PÅ BADKAR. Synd att jag ba: ”Det är värt att ta den här lägenheten trots bristen på badkar” för cirka 5 månader sen……

    1. Hahaha, men åh :( Kan säga så här: det ÄR jättenajs med badkar, samtidigt finns det en hel del annat med vår lägenhet som jag gärna hade fixat om vi ägt. Tänker att en förhoppningsvis någon gång i framtiden kommer få prick allt bra med en lägenhet. Tror du inte? Jag håller tummarna!

  2. Kan bara instämma i övrigas röster. ÅH för att ha ett badkar! I mitt kollektiv hade vi badkar och det var så himla mysigt #saknar <3 Fint att få ta del i ert badande ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.