Det absolut senaste från min telefon

Då och då öppnar jag upp fotoalbumet i min telefon för er, så att vi kan titta på vad som hänt mellan blogginlägg och föreläsningar. Idag är det dags igen, med det absolut senaste från min telefon.

Välkommen in i mitt fotoalbum ↓

2142

Tanke som alltid slår mig på skoltoaletten: alltid så himla bra ljus, dvs fotovänligt?? Ska definitivt ha hellång spegel och najs belysning när jag någon gång i livet flyttar från hyresrätt och får bestämma över badrumsrenovering.

2141

En dag låg dimman som ett tjockt täcke över Malmö. En såg knappt över kanalen från vårt fönster och jag kände mig lite tung i andetagen. Den kvällen kom Johan hem med ingredienserna till svamprisotto <3

Receptet för den veganska middagen hittar du här.

2143

Stämde träff med den här björnen och hans mamma en eftermiddag förra veckan. Vi tog en promenad runt Malmö, pratade jobb, utbildning, föräldraledighet och om bostadsmarknaden. Sedan fick Love nog och började jollra sitt högsta. Gulligaste!

2145

På fredagen förra veckan hade en del ur min klass omtenta i en av höstterminens kurser. Jag drog mitt strå till stacken och mötte upp dem efter omtentan för att fira med dem. Morgonen efter var jag ynklig och svag och gick till ICA för att köpa allt jag var sugen på.

Granatäpple, jordgubbar och chockladdryck.

2148

När jag drog ut Johan för att fotografera min nya sammetsklänning hittade vi den här porten precis utanför vårt hus. Enda fördelen med att bo i kvarterets enda fula byggnad – du har portar som den här som utsikt istället.

2156

Häromveckan när jag skulle handla middag på ICA råkade jag vända huvudet in mot HMs ingång och fick syn på den här pärlan, en gul jeansjacka för 199 kr. Där och då hade jag bara med mig mitt bankkort för hushållskassan så jag tog det vuxna beslutet (hehe nåja) att avvakta med att köpa. I söndags när jag gick förbi igen hängde den kvar, och passande nog hade jag den där 200 kr-checken liggande i plånboken då. Vårens gula jacka blev alltså min för 0 kronor! Studentekonomin jublar.

Något som studentekonomin däremot inte jublar över är det faktum att min telefon troligtvis ger upp livet när som helst :)) Jag får dåndimpen när den inte går att öppna, avslutar samtal mitt i meningar och stänger ner appar utan förvarning. Kan du inte hålla en tumme för att den klarar våren?

13 kommentarer

13 kommentarer

  1. Har kollat på den gula jackan så många gånger, men aldrig testat pga tänkt att det är för mycket färg… heh, men kanske ska testa den ändå nästa gång jag går förbi

  2. men wow, den gula jackan – love it! och det där braiga selfieljuset du har på skoltoan vill jag också ha hemma, belysningen i min lya är ett SKÄMT *i-landsproblem*

    1. Visst är den fin!? Så glad att jag får promenera in våren med den :’) Instämmer på det där med belysningen hemma.. haha usch. Johan stör sig SÅ mycket på vår belysning – till och med i vardagsrummet.

  3. Men gu, chokladdryck <3 varför har jag fått för mig att jag vuxit ifrån oboy?! Förövrigt så har jag ett önskeinlägg till dig: "såhär tar man en snygg spegelselfie" :)))

    1. Tack! :) Jag vet inte om exakt samma modell finns i fler färger, men jag har sett andra jeansjackor i färg på HM! Så helt klart värt att kika! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.