Ett inlägg med lite glädje, en undran och en stor skopa tacksamhet

Hej på första fredagen i februari!

Hur mår ni? Bra, hoppas jag. Det är ju ändå både fredag och februari idag, tänker att det är värt att fira. Gårdagen, februaris första, spenderade jag hemma. Pluggade, bloggade, åt god frulle och vilade lite på eftermiddagen. Bara en sådan där skön dag hemma. Minus att jag gick och la med med känslan att jag borde pluggat mer och gjort mindre av annat. Äsch, så kan det vara.

Och vet ni vad? Jag har inte planerat någonting för bloggen idag, mer än det här inlägget som skrevs rakt upp och ner igår klockan 18:47. Jag kommer till varför lite senare.

2162

Först nästa punkt på dagsordningen: på sistone är ni fler än vanligt som hört av er i kommentarer, PM och mail bara för att tacka för en fin blogg. Som uttryckt att bloggen levt upp lite extra på sistone och så där, att ni liksom gillar det här och vill att jag ska veta. Fasen va fint det är. TUSEN TACK. För att ni är ni, för att ni vill hänga här. Kan inte säga det nog, tack tack tack tack.

Samtidigt som jag blir SÅ glad över att ni gillar den här lille platsen blir jag också lite fundersam i hur jag ska ta det här vidare. För med många välskrivna inlägg med *bloggcontent* är jag också rädd att tappa mig. Att distansera mig för mycket. Det vill jag inte. Jag vill ju vara nära er! Som att vi ses över en enda stor fika, allesammans. Där vi fritt kan prata kärlek, sorg och ansiktsmasker. Om studier, mat och utmattning. Om kläder, sommarens äventyr och allt annat som händer i livet. Om allt det som känns.

Så för att få lite mer klarhet i det här har jag ett par frågor till er. Den korta varianten är att svara på följande tre frågor i en kommentar eller i ett mail via mitt kontaktformulärVad gillar du mest med bloggen? Vilka inlägg är dina favoriter, och vissa scrollar du mest förbi? Är det något du saknar i bloggen? Den lite längre varianten är att svara på frågorna i nedan bloggundersökning istället. Du väljer vad som är lättast och bäst för dig just nu! Jag hade i alla fall blivit himla glad om du på något sätt kunde ta en minut att fundera och svara. Så att vi kan fortsätta skapa och utveckla den här bloggen till det bästa tillsammans <3

 

Ha det nu najs och njut av att det är första fredagen i februari!

Det ska jag göra.

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Det jag gillar med din blogg är att du verkar så himla genuin! Med det menar jag att det inte känns som att du inte enbart väljer att visa upp de ”instagramvänliga” stunderna ur ditt liv, utan man får hänga med i din vardag också. Me like! Kan hända att jag scrollar förbi dina inlägg där du länkar till inredningsprylar, men det är för att jag bor i ett skyffe och inte riktigt har det intresset haha ;)

    PS. Du klär SÅ bra i den där kepan!

  2. Jag snubblade in hos dig här och fastnade direkt. Ditt sätt att skriva, det är bra. Lite sådär humorsamt, men ändå varmt och gemytligt. Bra, Ellen och fortsätt på det spåret, jag gillar det!

  3. Jag gillar att dina inlägg alltid känns så välskrivna och att du guidar oss som läser så fint genom texten. Känns som att du tar ens hand och liksom ”kom här så ska jag ta dig med genom min dag (eller vad det nu kan vara)”. Det känns tryggt på något sätt. Särskilt tycker jag om när du skriver om skönhetsprodukter, för jag kan vara lite lost där och behöver andras vägledning, haha. Mat är också kul! Ibland scrollar jag förbi (eller väntar med inläggen länge på Bloglovin’) renodlade vardagsinlägg om de känns långa. Det är väl den förbättringspotentialen jag kan komma på. Jag skulle typ vilja få mer av dig kanske, tankar och åsikter och känslor? Något sånt. Å andra sidan vad det ju mer så när det kanske var mer aktuellt. Äh nu svamlar jag. Oh well, tack för en mycket trevlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.