Välkommen till den sista lördagen i januari

Igår föll snön i Malmö. Små, lätta flingor som dansade ner från himlen. Det var -3° och is på det som tidigare var vattenpölar. Jag tog en promenad på förmiddagen. Andades krispig luft medan jag gick på Malmös kullerstensgator. Gick ett varv inne på Emmaus, handlade till middagen och kom hem till en glad Otto som bäddat ner sig i soffan med Johan. Så himla fin start på helgens lördag.

Tänkte att vi kunde kika på lördagen från förra veckan, innan vi går på den här helgen. Vad tror ni om det?

Här kommer den, sista lördagen i januari ↓

2126

Otto, jag och Johan vaknade upp någon gång mellan 8 och 9 den här lördagen. Men istället för att *ta tag i dagen* som de vuxna personerna vi borde vara tog vi med oss täcke och kudde till soffan och fortsatte slappa där :)) Typiskt bra grej en lördagsmorgon.

2127

Kvällen innan mötte jag upp min klass för att dricka en öl eller två. Det var ett gäng som haft omtenta i en av höstterminens kurser och vi bestämde att det skulle firas att tentan var skriven efteråt. Som den pensionär jag är i själen blev jag SÅ ynklig dagen efter. Att vara ute till halv ett tillhör ju inte riktigt mina vanliga vanor, hehe.

Så när jag legat i soffan och samlat kraft en stund gjorde jag det enda rimliga av situationen: gick till ICA och köpte allt jag var sugen på.

2128

Det blev granatäpple, jordgubbar och chokladdryck. Och världens godaste smörgåsgurka. Hittas i kyldisken vid grönsakerna på ICA, tips tips.

2130

Prick när vi ätit upp vår frukost plingade det i min telefon. På samma ICA jag precis handlat på fanns nu min nya vårjacka att hämta ut. SÅ kul, men samtidigt så himla typiskt när jag precis varit där. Lite ynklig och trött :))

Här är den i alla fall! Tyvärr var den en storlek för stor och jag skickade tillbaka den ett par dagar senare. SÅ TRIST. Efteråt scannade jag nätet på nya vårjackor och skrev det här inlägget med 12 tips. Tyvärr fanns ingen av de gröna kapporna från inlägget i butik här i Malmö, så jag står fortfarande utan. Tänker att det nog löser sig, våren är ju inte riktigt här än ändå.

2131

Vid lunchtid tog jag ändå tag i det här med lördagen. Hoppade i en ny klänning och tog med mig Otto och Johan ut på promenad. Vi passade på att fota min nya klänning, det blev senare Säg hej till min nya sammetsklänning!.

2136

Sedan gick vi hem och bäddade ner oss i soffan igen. Så här i efterhand måste jag ändå säga att det var en sådan rimlig dag!

Älskar ändå lördagar som denna.

12 kommentarer

12 kommentarer

  1. Mmm gott att kunna köpa prick allt en är sugen på till en lördagsmorgon!
    Så tråkigt att jackan var för stor. Hoppas att du hittar en snart.

  2. Låter som en såå fin lördag! Jag älskar att få läsa om andras mysiga/roliga helgdagar. Jag blir alltid så inspirerad att själv göra en extra mysig helgdag! Så nu bestämmer jag mig för att det här ska bli en helmysig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.