Häromdagen bjussade Malmö på sol

En garanterad punkt på topp tre bästa grejerna just nu är ändå de dagar då Malmö bjussar på sol. ÄLSKAR.

Häromdagen var en sådan dag och så här såg min eftermiddag ut då ↓

2202

Jag kom hem och kände mest wooooow över prick allt. Livet när det är ljust ute på eftermiddagen <3

Hälsningar från en vars humör till stor andel är väderstyrt

2199

2200

SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL

2201

Otto var lika taggad som jag. Sprang hem i sin lilla jumper, kastade omkring sina gosedjur när vi kommit innanför dörren. Och sedan tryckte ner hela sitt nylle i vattenskålen ¯\_(ツ)_/¯

2203

Jag har ju nämnt det där lite innan, att jag har ett humör som påverkas så himla mycket av hur vädret är utanför fönstret. Kanske är det inte så konstigt att jag känt mig lika grå i kroppen och i sinnet som Malmö faktiskt varit det senare halvåret. Men när det kommer sådana här soldagar är alla de gråa bortblåsta. Minns inte, ser inte, känner inte det gamla. Bara njuter av det som sker nu.

Som att jag får kisa med ögonen för att se mellan solens strålar.

2204

På kvällen, efter en heldag i sol, såg himlen ut såhär. Skoja min doja!! Hur fint är inte det här? Smäller av, även så här ett par dagar senare.

 

Min eftermiddag igår var också guld. När jag kom hem (strax innan klockan 16) var det fortfarande ljust och härligt ute. Vi har kvällssol på ena sidan lägenheten (kök, dörr och sovrum), men vi ser också det sista av solens strålar på fasaderna över kanalen från vardagsrummet och kontoret. SÅ FINT. Jag hoppade i lite sköna kläder, yogade en stund och knaprade sedan på sockerärtor medan jag skrev det här det inlägget.

Kan en få önska fler sådana här eftermiddagar framöver? Snälla, februari?

Jag önskar.

7 kommentarer

7 kommentarer

 1. Åh!! Fint!! Relaterar SÅ mycket, är också helt väderstyrd och blir förälskad i himlens alla färger när solen går ned.

 2. Alltså, samma här. Vi har haft sol så himla få gånger det här året att det knappt räknas. Sjukaste känslan när det plötsligt blir sol och en bara: Men gud vad är det där för ljust sken egentligen?

  Förlåt om du har skrivit det här någonstans men vilken ras är Otto? Han är så himla gullig. <3 Vill typ ha en likadan.

  1. Hahaha ja, eller huuuur! Så knäppt. Men den dödsmörka vintern sväljer verkligen ALLT inom mig. Inte konstigt att en knappt minns ljuset när det inte existerat på typ ett halvår :(

   Åh, fint <3 Jag slänger med din fråga i ett Otto-inlägg till nästa vecka, om det är okej? Tänkte att jag samlar all info jag redan skrivit ihop med lite nytt i ett eget inlägg tillägnat honom :')

   1. Jaa, absolut! Blir så pepp på ett nytt Otto-inlägg! Borde vara ett regelbundet inslag, typ ”Månadens Otto-uppdatering”. Ottos fanclub, jag kan vara ordförande. ;) ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.