För en vecka sedan: en söndag med scones och hängselklänning

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Igår vaknade jag upp och var om möjligt tröttare än när jag gick och la mig. Halvsov under morgonpromenaden med Otto. Duschade varmt och länge, blandade ihop en ny kroppsskrubb och åt sedan en himla god frukost. En långsam men skön morgon.

Idag har jag tentaplugg på agendan. Så medan jag fortsätter nöta systemutveckling tänkte jag att vi kunde kika lite på hur söndagen för prick en vecka sedan såg ut. Okej? Okej!

En söndag med lite snö, möblering på fönsterbrädan och en hängselklänning ↓

2188

Jag klev upp med grusiga ögon till ett Malmö som var täckt i ett tunt, tunt snötäcke. Kanalen hade ytis och det var alldeles krispigt i luften när Otto och jag tog morgonpromenaden.

2190

Johan tog på sig sitt varmaste och la tubkikaren på axeln för att ge sig iväg och skåda lite fågel. Gissa vad jag gjorde istället? Möblerade om blommorna i vardagsrumsfönstret så att en spegel fick plats på fönsterbrädan. Allt för att kunna maxa ljuset från våra gigantiska fönster till foto, hehe! Ändå rätt rimligt väl? (MEDHÅLL MOTTAGES GÄRNA) Skickade en Instagram-story till Johan sen, woops det här råkade hända gu va synd vi ses när du kommer hem puss.

Jeansklänningen fick jag förresten frågor om så fort den skymtades på Instagram. Jag har köpt den på HM för tvåhundra år sedan (dessutom då på rean), och tyvärr kunde jag inte hitta någon liknande i webbshoppen heller. De jag hittade som är mest lika är den här från Zalando ellen den här från Monki.

2189

Otto och hans fångst, favoriten Kotten.

2191

Nu till något rätt trist: när jag möblerade om på fönsterbrädan upptäckte jag att en av våra växter fått spinn. Uuuusch. Tog direkt in i badkaret, duschade av och sprayade med såpvatten i hopp om att allt äckligt skulle DÖ. Vi får se hur det blir med den saken.

Passade ändå på att plocka av de tre sista citronerna. Dem kan vi ju göra något roligare med om ohyran nu skulle sprida sig, tänker jag.

2194

2195

När Johan kom hem från sin tur bakade han scones. DRÖM.

2198

Efter mellis på scones och lemonad kände jag att mitt fejs behövde lite kärlek. En skulle kanske kunna tro att det är fikonmarmeladen från sconesen som hamnat i mitt ansikte, men icke → det är Pumpkin Enzyme Mask från MASK-A-HOLIC. Älskar den orimligt mycket.

2197

Johan tog ett bad istället för en mask.

”Ser du fingret?”

2187

Hela eftermiddagen och kvällen tittade vi på Midnattssol för andra gången. Kanonbra serie om någon av er skulle ha missat. Finns tyvärr inte längre på SVT men vi köpte avsnitten på SFanytime. Mycket mer än så hände faktiskt inte på kvällen. Jag maskade med två ansiktsmasker till, klappade lite extra på Otto och yogade sen innan läggdags. Så som sig bör.

Yogar ni något nu? När jag blev sjuk i december tappade jag helt rutinen. Märker så stor skillnad på kroppen nu, att den inte är lika pigg som när jag yogade med Adriene. Måste få in rutin på det igen. Hade ju ändå som mål för året att tänka mer på kroppen och hur den mår, och där är yoga ändå en stor del.

Jag har hört att det ska ta allt mellan 22 och 66 dagar att få rutin och skapa en vana.

Jag har ett par kvar alltså.

14 kommentarer

14 kommentarer

 1. Skön söndag! Härligt med ljus, klart man maxar om möjligheten finns! Den hängselklänningen har jag också lyckats få tag i på rea, måste vara samma om den är från h&m, så himla nöjd med min då jag tycker längden är perfekt och den är mjuk i jeanstyget! Känner så igen mig med träningen, kom av mig efter jul och jag förstår inte att det ska vara så svårt att få tillbaka vettiga rutiner igen… men ja, har också hört det, minst 22 dagar för ny vana, så det är bara att hålla i!

  1. Åh, toppen ju! Den är verkligen så himla skön. Längtar till de lite varmare vårdagarna då den kan åka på lite oftare. Jag håller en tumme för både dig och mig gällande träningen! Vore ju så bra att lyckas få rutin på det igen. Heja!

 2. Härlig och bra söndag! :) Vilken lyx att få nybakade scones! Så himla gott!
  Att få in nya rutiner kan verkligen vara knepigt ibland. Men så skönt när det lyckas. :)

 3. Det låter som en mysig söndag! Och VÄLDIGT bra idé med spegel i fönstret. Tror kanske jag ska testa det hemma hos mig också.

 4. Jag yogar ca 4 dagar i veckan! Skulle gärna göra det varje dag på morgonen, men har olika schema varje dag så har svårt att göra det samma tid. Men är nöjd så länge jag gör det några gånger åtminstone!
  PS. Gott med scones!

  1. Men åh, det är ju hur bra som helst ändå! Vill verkligen komma igång och ha ett liknande upplägg. Vore så fint, även om det inte är prick varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.