En annorlunda veckoplanering och sammanfattning

Tänkt att vi är inne i vecka 7 redan. Tiden går fort när en har roligt, eller när en har ångest ¯\_(ツ)_/¯

Idag tänker jag att vi testar en ny form av veckoplanering och sammanfattning, mest för att variera lite. Jag gillar att veckan börjar med en överblick av vad som väntas. Det ger mig en klarare bild av vad jag behöver göra och sätta på listor, och ger förhoppningsvis er en tydligare bild av vad veckan på bloggen kommer innehålla. Så vi fortsätter, men emellanåt i lite modifierad form. Vad tror ni om det?

Vi testar, så får vi se vart vi landar sen!

2207

Ett spegelhej från i fredags, då jag kom hem tidigt och hoppade i pyjamasbyxor illa kvickt.

Förra veckan nämnde jag att jag känt mig genomskinlig och platt på sistone. Igår, när jag skrev det här inlägget, hade jag en mycket bättre känsla i kroppen. Det är så skönt. Kanske har det lite med den sista punkten i det här inlägget att göra också, att bara vänta ut. Det blir ju alltid bättre. Hoppas att ni känner så också, att det tunga faktiskt också går över. Jag hoppas att den här lättare känslan följer med in i den nya veckan. Att det blir en fin, lugn och skön vecka.

De närmsta dagarna har jag mest skolrelaterade timmar planerade i min kalender. Imorgon har jag presentation inför vårens projektarbete och varje dag den här veckan har jag minst en föreläsning på schemat. Det gick inte riktigt som tänkt med tentaplugget i helgen (hehe), så jag planerar att sitta en hel del i skolan även utanför föreläsningarna de kommande dagarna. MVH den som tog en loppisrunda, bakade veganska chokladbollar och slängde ihop en egen granola istället för att öppna kursboken.

De där veganska chokladbollarna kommer ni få se lite mer av senare i veckan, ihop med massa annat kul jag planerat till bloggen. Jag tänker att vi ska prata lite om det här med att äta veganskt och ha IBS, hur en bygger en bra basgarderob och lite av det som hänt i helgen. Och du, glöm inte att hojta till i en kommentar om du har något önskeinlägg. Det roligaste är ändå att bygga på era förslag.

Vi hörs!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.