En söndagsmorgon med allt annat än vad jag borde ha gjort

Hallå i stugorna! Hur är det med er idag? Jag hoppas att allt är fint.

Det är det med mig, men det är det däremot inte med Otto. Det går kennelhosta på hans hunddagis just nu, och igår ringde dem vid lunch för att han börjat hosta. Lilla hjärtat. Nu är därför Johan och jag hemma och byts av om att ”vabba”, den här eftermiddagen är det min tur hemma. Vi har ju den stora fördelen att jag har väldigt få föreläsningar och han kan jobba hemifrån när det krisar. Så skönt när det helt kör ihop sig. Och Otto, han mår bra bortsett från den lilla hostan.

Ska vi ta och titta lite på hur min söndagsmorgon från helgen var?

2234

Okej, så här: jag vaknade upp och hade i princip bara en punkt på min lista för dagen – att plugga. Om ett par veckor har jag tenta i Systemutveckling och det är mycket som ska läsas och göras till dess. Gissa hur mycket jag fick gjort under den här helgen? ¯\_(ツ)_/¯ Ingenting. Absolut ingenting.

Vad jag istället började med, för att försöka hitta peppet, var att göra mig i ordning. Den rosa t-shirten är den jag nämnde i det här inlägget om basplagg i min garderob, och kepsen nämner jag här. Och luggen var precis nyklippt. Gillar den där spontana klippningen så mycket fortfarande.

Typiskt bra idé en lördagskväll.

2235

Johan dukade upp till frukost. Mums.

Efter frukosten var klockan nästan 12 och jag gav mig ut på en loppisrunda. Jag gav er en smygtitt på vad jag köpte på min Instagram-story, men tänker att jag ska visa allt lite mer noggrant här någon dag också. Studsade i alla fall hem av lycka.

2245

Ett par minuter efter att jag kom innanför dörren började det snöa. Först litegrann, sedan lite mer och till sist totalt snökaos med blåst i sidleds. Johan och jag stod i fönstret som två frågetecken.

Kände mest GE MIG EN PAUS.

Och så slängde jag ihop veganska chokladbollar (recept kommer senare i veckan!) och egen granola. Sådant en gör när en prokrastinerar allt en egentligen borde göra. Det vill säga den enda punkten jag hade på dagsagendan. Ooops. Det är ändå fördelen med att göra en planering som tillåter bortfall och förändringar. Det löser sig alltid ändå.

Nu ska jag se till att öppna den där kursboken i alla fall. Önska mig lycka till.

4 kommentarer

4 kommentarer

  1. Åh stackars lilla Otto! <3 Tur ni kan va hemma och gosa med honom iallafall! Jag mår bra, vi har tryck i skolan och det är ju väldigt roligt + att det varit sol idag = BRA KOMBO!

    1. Åh ja, det löser sig smidigt när både Johan och jag kan jobba hemma. Låter som du haft en himla bra glädjekombination! Så härligt. Hoppas att veckan fortsätter så <3

  2. Man får inte säga såhär kanske men huuuur gulligt är det inte att det finns ett begrepp för förkylningar på hunddagis?! Hoppas han mår bättre nu iallafall. Sitter just nu och prokrastinerar rätt bra jag med, om det känns bättre att höra? Nä, inte det.. okej då. :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.