En helt vanlig lista om den helt vanliga vardagen

Hej och välkommen till en blogg som fått sig lite modifikation i designen! Inga superstora förändringar, men för er som läser på dator är nu sidomenyn tillbaka på sin plats efter ett halvår i skymundan. Jag hoppas det kommer göra det lite lättare för er att hitta inlägg att läsa och kika mer på, bland annat genom ”Mest läst just nu” och en tydlig lista på kategorier. Ett stycke kvällstristess senare ¯\_(ツ)_/¯

Nu till något helt annat! Min vardag är inte så händelserik och rolig just nu. Mitt i tentaperioder är det liksom bara överleva som står på schemat. Orka dagen, stå ut under det stressiga för att kunna andas ut efteråt. Den vanliga vardagen blir därför inte så vanlig under dessa veckor, men jag tänkte ändå att vi kunde ta och kika lite på hur vardagen brukar vara för mig. Vad tror ni om det?

En helt vanlig lista om den helt vanliga vardagen ↓

2232

Något jag värderar högt i min vardag:
Att jag kan pussla med min tid precis som jag vill runt föreläsningar. Jag har i regel bara en föreläsning om dagen, vilket gör att jag kan förlägga resten av timmarna för både plugg och fritid precis som det passar. Oftast jobbar jag med bloggen en timme eller två på morgonen, hämtar Otto efter 15 och sedan pysslar med skolan där emellan.

Det här äter jag till frukost:
Vanliga vardagar, när jag går till skolan på morgonen, äter jag faktiskt ingen frukost. Istället tar jag lunch lite tidigare, runt 11-tiden. På helger eller dagar utan föreläsningar gillar jag att ta igen för alla de där frukostlösa vardagarna. Då gärna med en smoothie bowl och god macka. Igår visade jag er min favoritfrukost just nu: En himla god frukost, med vegansk pastej och min bästa tomatsort.

När går jag och lägger mig:
Runt 21-22 om jag är duktig, men ibland somnar jag så mycket senare än det ändå.

Saker som står på min tråkiga vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:
Dammsuga lägenheten och hämta och sortera alla vår- och sommarskor.

Det här äter jag till lunch:
Oftast matlåda från kvällen innan, men har jag varit dålig på det här med matlådor går jag oftast och köper en sallad runt lunchtid.

2230

När jag går upp:
Det är lite olika, beroende på när jag börjar dagens föreläsning. Oftast ligger den vid 10 eller 13 och då passar jag istället Johans jobbtid. Så kanske mellan 06:30-07:00?

Jag går till skolan:
Strax efter 07 som oftast! Då hinner vi lämna Otto på hunddagis innan Johan har sitt morgonmöte på jobbet, och sen går jag till skolan efter det.

Jag kommer hem från skolan:
Lite innan 16.

En vanlig vardagsmiddag:
Oj. Vi har nog ingen ”vanlig vardagsmiddag” här hemma? Vi äter väldigt olika, men pasta minst en gång i veckan! Och nästan alltid burgare på fredagskvällen.

Vad jag gör på vardagskvällar:
Pussar på Otto och Johan, läser kurslitteratur och kollar på serie. Skriver blogginlägg, tar ett bad och lägger ansiktsmask.

Har jag söndagsångest:
Inte haft en enda gång sedan jag började plugga. Så skönt att slippa.

Lista från Sandra, som norpat den från Sara!

2 kommentarer

2 kommentarer

  1. åh, just det kan jag sakna med studietiderna – att man hade väldigt flexibla tider och kunde planera vardagen lite som man ville! snygg bloggdesignen blivit förresten :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.