Sådant som setts genom min telefonlins på sistone

Hej hej hallå! Är allt bra med er? Hoppas. Det är det med mig. De senaste dagarna har jag haft en sådan bra känsla i kroppen. Och igår vaknade jag klockan 07 och var pigg (!!). Fy sjutton så skönt det är att vakna och inte känna att det enda rimliga är att fortsätta sova. Och så sken solen, det var vår i luften och mina tulpaner står i full blom.

Idag kommer dessutom Wilda och hälsar på <3 Ser så mycket fram emot det. Innan det ska jag dock gräva ner mig i kurslitteratur inför nästa veckas tenta, vika tvätten efter gårdagens tvättid och kasta ihop sötpotatispommes till lunch. Är helt övertygad om att det här blir en bra dag.

Under tiden kan vi kika lite på vad som setts genom min telefonlins på sistone ↓

2158

En torsdag hade jag exakt 0 föreläsningar på schemat och tog därför tillfället i akt att hänga hemma hela dagen. Slog mig ner i vårt kontor en stund på förmiddagen. Jag hade en miljon (nåja) instuderingsfrågor att göra till systemutvecklingen jag läser, men jag kunde knappt fokusera något alls.

Så kan det gå.

2160

Så jag gav mig ut på stan en stund vid lunch. Lite för att bara bryta av, mycket för att prova de gröna kapporna från mina 12 tips på vårjackor. Ingen av kapporna fanns i fysisk butik i Malmö så jag gick till ICA och köpte lunch istället.

2161

Bar min bästa färgkombination på naglarna, dagen till ära.

2185

En annan dag möblerade jag om litegrann för att få plats med en spegel i vardagsrumsfönstret. Knäppt men fint.

2252

Ett stycke god frukost. Har bloggat om den här förresten.

2248

En lördagskväll fick jag ett infall och sug på lugg. Klipp klipp. Så som det kan bli när en pinterestar från soffan klockan 20:00 en lördagskväll. Blev så nöjd.

2299

När det nalkades Alla hjärtans dag gick jag igenom och inventerade vad som ska sås och planteras om i vår. Hittade den här salladen som stått på fönsterbrädan i köket. Gullig ju?

2300

Ett stycke grön ärtsoppa, ja tack! Recept på den här goda kommer förresten på bloggen i helgen.

2302

Ett fint kvällsbad.

2304

En till frukost på min favoritplats.

2308

I helgen som precis var hängde jag hemma med Otto själv eftersom Johan var på Öland mellan torsdag och måndag. Ett par timmar efter att han åkt fick jag ett sms: ”svälter du?”. Han känner mig allt för väl. Och den första kvällen ensam åt jag popcorn till middag ¯\_(ツ)_/¯

En dag under min helg som gräsänka slängde jag i alla fall ihop en pastalunch. Klappade mig själv på axeln riktigt ordentligt efteråt. Att laga till sig själv är så himla tråkigt?

2313

Samma helg, men en lördagsmorgon. Jag tog Otto i famnen, mötte upp min storebror och gick på loppis.

2311

Gav ”tentaångest” ett ansikte.

2309

Men köpte tulpaner för att lätta på humöret. Om det hjälpte? ABSOLUT.

Belöningssystemet <3

2297

I söndags klickade jag hem lite nytt porslin som landade här hemma igår. De är mina nya solklara favoriter. Fick en kommentar på min instagram som löd ”Blir sugen på gammeldags vaniljglass när jag ser porslinet” <3

Hoppas du får en fin fredag nu. Det ska jag se till att ha. Hej!

12 kommentarer

12 kommentarer

  1. Åh så fina bilder 🌸 älskar det nya porslinet, och alla dina matbilder gör en så himla hungrig haha! Ha en fin fredag nu ✨

  2. vilka fina vardagsglimtar och vad fin DU är! påtal om vårjackor försökte jag hitta den där assnygga gula jeansjackan som du har på H&M-butiken här i veckan, utan vidare resultat…. *ledsen*

    1. Men alltså <3<3 Åh, fanns den inte i din butik? Så tråkigt! Den fanns tydligen inte hemma i Oskarshamn heller, så det verkar lite knepigt med vilka butiker som tagit in den :( Hoppas du hittar något liknande i alla fall!

  3. Haha känner igen det där med matlagningen. Här hemma är det sambon som lagar mat och när han inte är hemma? Kurrande mage och ett försök till att mätta den med äpple, godis, snacks, ett äpple till. Allt förutom att faktiskt laga något :)

    1. Hahaha, precis så!! Det är samma här hemma. Johan sköter matlagningen vanligtvis, och när han är borta blir det liksom inte så mycket till ordentlig matlagning.. ¯\_(ツ)_/¯

  4. ÅH Kappan! Den röd(?)-svartrutiga! Varit runt hela Malmö för att hitta något liknande, så fin är du i den. Inspiration till tusen, hehe.

    1. Åh, vad glad jag blir <3 tack!! Den är från Topshop, men tyvärr rätt gammal. Jag köpte den second hand för ett år sedan så gissar att den måste varit något år redan då. Hoppas du hittar något liknande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.