Två dagar från förra veckan: solkatter, tentaångest och en pastalunch

Förra veckan var jag ensam hemma med Otto mellan torsdag och måndag. Vi gosade mest i soffan under de där dagarna. Han var ju hemma sjuk och skulle inte anstränga sig så mycket, och jag hade en miljon saker att göra i studieväg. Perfekt kombo över en ensamhelg!

Vi kikar lite på hur torsdag och fredag såg ut förra veckan ↓

2288

Solen slog in i vardagsrummet den här torsdagsmorgonen. Vi har morgon- och förmiddagssol som slår in i vardagsrum och kontor. Älskar de morgnarna.

2290

Slängde ihop lite frukost för att starta dagen, ungefär samma som i det här inlägget.

2289

Och gjorde mig redo. Bekvämlighetsdag = sporttopp under min skönaste t-shirt och svarta kostymbyxor på benen. Har skrivit det här inlägget om basplaggen i min garderob förresten, där både de här byxorna och tröjan ingår.

2285

2286

Redan ett par timmar efter att Johan åkt fick jag ”svälter du?” i ett sms. Han känner mig allt för väl, hehe. Den första kvällen åt jag dessutom popcorn till middag.

På fredagen slängde jag dock ihop en pastalunch för att mätta magen innan jag satte igång med det här ↓

2284

Plugga, plugga och plugga lite till. Det här var helgen av total tentaångest och stresspåslag. Jag drömde att jag kuggade min tenta på alla möjliga konstiga sätt, och sedan var jag livrädd hela helgen för att det skulle bli verklighet. Så oskön känsla.

Den här veckan har jag dock tentapluggat med ett par från min klass, och det känns så himla mycket bättre nu. Tror nog jag grejar den där tentan i alla fall.

2282

2281

Johan och jag äter i princip alltid burgare med pommes på fredagar. Och varför bryta en trevlig tradition? Otto och jag slängde ihop lite traditionsenlig middag och fortsatte sedan plugga från soffan. Med kudde och täcke, såklart. Hur lördagen såg ut och kändes, det kikar vi på en annan gång.

Idag ska jag promenera på loppis med Otto och Johan, njuta av ett Malmö i vår (för nu bestämmer jag mig för att den definitivt är här!) och sedan tentaplugga lite till innan det är dags för bio.

Det blir nog en fin dag, det här.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.