En lördag i livet: möblering av sovrummet och en ny loppis

Okej kompisar, det här blir det sista inlägget om förra helgen! Ni vet då när Otto och jag var ensamma hemma hela helgen? Känner att de dagarna ligger så långt bakom mig nu, den här lördagen blir därför det sista från den helgen. Nu finns det ju också en helt ny helg att kika på! Det ska vi göra senare i veckan.

Först kommer därför en lördag i livet ↓

2279

Vaknade ensam i dubbelsängen. Johan var fortfarande på Öland så Otto och jag fick hela 180 cm för oss själva. Tillräckligt för att jag ska kunna ligga raklång åt alla håll, med rätt mycket till marginal. De nätterna då jag har svårt att sova känns den så himla liten, när jag kan höra Johans andetag och känna hans fötter vid mina.

Den här morgonen kände jag mig så himla liten och ensam där.

2280

Så jag gick upp utan att ligga och dra mig. Hoppade in i duschen, plockade fram lite kläder, sminkade ansiktet.

2276

Jag skulle nämligen ta Otto under armen för att möta upp min storebror. Han skulle visa oss en loppis vi aldrig besökt och sedan hjälpa oss att möblera om sovrummet.

Så här pigga var dem efter att vi promenerat bland möbler och bestick, och snurrat om möblerna i sovrummet. Ska visa er någon dag. Sovrummet är så mycket mysigare nu. Här har jag förresten visat hur det såg ut tidigare. Och loppisen, den kommer i ett inlägg med mina favoritloppisar i Malmö senare! Det inlägget måste jag bara klura och knåpa lite till på innan jag publicerar.

2277

På kvällen tappade jag upp ett varmt bad och plockade fram min kurslitteratur och en ansiktsmask. Det visade sig vara ett rätt dålig beslut, för på natten sedan drömde jag att jag kuggade min tenta på en miljon möjliga sätt.

Jag hittade inte rätt sal. Läraren vägrade rätta min tenta. När den var färdigskriven försvann alla papper plötsligt. Jag fick 3 poäng av 100. Ja, ni ser..

2278

Trots att den där tentaångesten är brutalt jobbig var det nog ändå bra att den kom den här helgen, för plötsligt kände jag att jag nog ändå har skapligt bra koll på läget. Det här borde jag greja. Min dröm i kombination med en ensamhelg var en superdålig kombination, men det gav mig tid att fundera på vad jag kan och vad jag behöver kika mer på.

Sedan höll jag ju också på att bränna ner köket när jag skulle poppa popcorn, så rätt skönt att helgen är över är det ju ändå ¯\_(ツ)_/¯

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.