En veckoplanering för de sista dagarna i februari och början av mars

Wow, vilken fin helg det precis varit. Den sista i februari. Jag och Otto tog helg redan vid lunch i torsdags, och sedan dess har vi fått ett par riktigt fina dagar här hemma. Malmö har bjussat på sol. Sol på riktigt, så där så den värmt kinderna trots att det varit minusgrader. Helgen kikar vi på lite senare.

För ni, måndag är också lika med veckoplanering ↓

2314

▻ Veckans planer:
Den här veckan har jag de sista föreläsningarna innan tenta på torsdag, ett tandläkarbesök på tisdag och en träff med min storebror och hunden han passar på lördag. Där emellan vill jag mest bara finna ro till att plugga det sista innan tentan, äta en lunch med Johan och yoga på kvällarna.

▻ Veckans middag:
Vet ni vad? Jag börjar tycka det är roligt att laga mat igen! Efter den där helgen som gräsänka, när jag åt popcorn till middag, har inspirationen och peppen sprutat ur öronen på mig. Så kul. Ser så mycket fram emot närmsta veckorna nu, när jag dessutom kommer ha tid att laga och baka.

▻ Veckans skolarbete:
På torsdag har jag tenta. BLÄ. Räcker nog med att vi bara lämnar den punkten så.

▻ Veckans måste:
Ta tag i min mail. Varför är det så svårt att komma till skott på just mailkorgen? Jag förstår inte.

▻ Veckans önskning:
Att få kisa mot vårsolen minste ett par gånger. Precis som jag fick göra igår.

▻ Veckans pepp:
I helgen ska vi ha klassfest! Eller ja, vi ska tackfesta med alla de tvåor och treor som höll i vår inspark för programmet, och dessutom passa på att fira lite extra eftersom vår tenta i systemutveckling kommer vara skriven. Fint som attans!

▻ Veckans blogginlägg:
De senaste veckorna har varit så dåligt planerade från min sida, lite ihopkastade och ostrukturerade. Jag hoppas att jag kan ändra lite på det med veckans planering. Jag har ett par recept att tipsa er om, lite från vardagen som hänt och mina skönhetsfavoriter från februari att visa er. Och sedan ska ju februari avrundas också, eftersom månaden helt plötsligt tar slut på onsdag. Ni har varit så duktiga på att önska inlägg på sistone att jag har en hel del på lager som väntar. De försöker jag knåpa på mellan varven av plugg, bara så att ni vet att de jobbas på.

Önskar du något som jag ännu inte nämnt är det såklart bara att skriva en kommentar med det, så lägger jag i ett utkast och pysslar lite med när jag hinner <3

 

Vad har du för planer inför de sista februaridagarna? Kanske något extra kul som händer när vi gått över till mars? Berätta gärna, det är så fint att få ta del av.

10 kommentarer

10 kommentarer

  1. åååh, håller alla tummar för dig till tentatorsdagen!! själv har jag en kort jobbvecka här i sf och drar över till new york i helgen! blir kul.

  2. I mars ska jag äntligen få ta och fixa det sista inför bebis ankomst! Tvätta bebiskläderna, packa BB-väskan, göra klart i badrummet, hämta hem vagnen osv! Det ser jag fram emot! :)

  3. Oj, tandläkare och tenta i samma vecka, lycka till!!! I alla fall har du mycket roligt att se fram emot också (= fest och hund-häng) :-)

    1. Åh ja, så himla typiskt med de två på samma vecka! Sitter just nu och väntar på att få gå till tandläkaren dessutom.. usch :( Hoppas att helgen kan väga upp för dessa dagar!

  4. Lycka till på tentan! Jag ska äta middag med en kompis plus gå på sittning i veckan. Är mest så glad för att det är sol och mindre plugg så att jag får mer energi att göra roliga saker :)

  5. Jag är väl sist i världen på den här trendbollen, men den där mössan är ju himla fin ändå. Vad inhandlade du din?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.