6 skönhetsfavoriter från februari

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Är det inte rätt knäppt att februari snart är slut? Himla skönt förvisso, men ändå rätt knäppt att det gått en hel månad sedan sista januaridagen. För att avrunda lite lätt och smidigt har jag samlat mina skönhetsfavoriter från den gångna månaden. Det är ett par nya produkter jag upptäckt och gillat och gamla favoriter som fått månaden att skina lite extra. Smink, ansiktsvård och nya favoriter till mitt hår. Vi kikar, vetja!

Det här inlägget innehåller reklamlänkar till vissa av produkterna. Det innebär att jag får ett par öre tillbaka för klick på länkarna, så att ni vet.

Här är mina 6 skönhetsfavoriter från februari ↓

2331

En blandad liten skara av 6 favoriter som jag gillat extra mycket under månaden. Två hårprodukter från ett märke som är helt nytt för mig, en sminkprodukt och tre najsiga grejer till ansiktsvård.

2333

Okej, vi börjar med februaris favoriter som också är helt nya för mig. Aussie är ett märke jag aldrig testat tidigare, men när jag skickade in Johan i vår mataffär för att handla middag och torrschampo kom han ut med flaskan till vänster. Och vet ni vad? Det här är nog det bästa torrschampot jag testat! Häromdagen sprang han in i samma mataffär för att köpa ny hårinpackning och kom ut med flaskan till höger.

Torrschampot gör sin grej utan att ”damma ner” och ändra texturen på håret, medan mirakelkuren gör håret lent och mjukt på bara ett par fjuttiga minuter.

2334

Den enda sminkprodukten som platsat i månadens favoriter är egentligen en gammal goding som jag plockat fram igen, nämligen The Balms face primer. Min bas sitter som berget med denna under foundation! Och på tal om foundation så håller min nuvarande på att ta slut. Har ni några tips på bra foundation att testa, som gärna också passar studentekonomi? Gärna något som känns lätt på ansiktet men ändå är täckande, och som passar blandad hy.

Sedan har vi min absoluta favorit av ansiktsmasker, Retexturizing Mask with Rose Clay från Origins. Det här är en ljusrosa lermask som rengör på djupet. Lägger den minst en gång i veckan och njuter länge.

2335

Ansiktsvård, kanske min bästa kategori just nu. Apoteket (kronan) har äntligen fått in sitt fuktserum i lager igen, efter ca hundra år med den i produktion. Det här fuktserumet har jag hört SÅ mycket bra om, och farmaceuten jag pratade med på apoteket berättade att de justerat ingredienserna litegrann sedan sist den fanns i butik. Behållt allt det göttiga, men plockat bort ett par ämnen som var uppe på diskussion om huruvida de var bra eller inte. Himla prisvärt serum också, för 99 kr blir den din!

Micellärt vatten <3 Det här är ett av mina bästa steg i min hudvårdsrutin just nu. Ett par droppar på en bomullsrondell och sedan stryka den över ansiktet för extra djupgående tvätt. Jag gillar Garniers egna, ett sådant prisvärt alternativ som dessutom finns i vanliga matbutiker. Jag kör för övrigt också deras sminkborttagning för vattenfast smink.

2332

Där har vi dem, mina 6 skönhetsfavoriter från februari ↑

Har du någon produkt som du gillat extra mycket under februari, eller som kanske alltid är en favorit? Tipsa gärna! Tycker det är så roligt att hitta nya favoritprodukter att götta sig i. Allra helst under dessa månader, när huden ballar ur varannan dag eftersom vädret skiftar mellan vinter och vår på bara ett par timmar.

Och ni, imorgon kör vi en ordentlig sammanfattning över månaden som gått! Allt som hänt, känts och tänkts i ett kort februari.

Herrå!

15 kommentarer

15 kommentarer

 1. Så jefla bra att du tipsar om torrschampo precis nu då jag är i desperat behov av ett nytt då jag är trött på just den dammiga looken som blir av typ batiste 😒
  Tackitack!!

 2. Strunt i foundation och kör cc-cream istället! Lumenes är min favvo, vill aldrig ha nåt annat :)) Annars gillar jag försvarets hudsalva på tub, och nattkrämen från aco/apoteket. Har inte alls varit torr i facet efter jag börjat använda den såsom jag varit tidigare vintrar.

  1. Åh, det måste jag testa! Under sommaren kör jag ACOs egna cc (eller är det bb? lär mig aldrig!) cream, himla bra. Och du, tack för tips om nattkrämen, ska kika in apolivas <3

 3. Garniers micellära vatten är BÄST! Har hällt mitt i en mistflaska, brukar spraya över ansiktet och torka av med en tygbomullsrondell! Tips tips!

  1. Men eller hur?? Så himla bra! Och du, tack för tipset om tygrondeller, det måste jag kika närmre på. Låter som ett mycket bättre alternativ än engångsrondellerna. Tack!

 4. …Eller nej förresten, smörjde precis in mig, Apolivas nättkräm är det :)) Blandar alltid ihop de där två. Den oparfymerade<3

 5. Åh, jag är så sugen Time Balms face primer! Upplever du att den håller sig länge och är värd pengarna? Själv har jag en spray från nyx och även om den håller länge hade jag hellre använt en primer jag kunnat smörja in.

  1. Jag skulle säga att den håller sig länge, så definitivt värd att prova! Gillar så mycket att smörja framför att spraya, så jag förstår dig helt och hållet. Hoppas du kommer gilla!

 6. Har precis testat de micellara vattnet från Garnier efter att bara har kört bioderma (lite för dyrt) i typ hela mitt liv, men det är så bra?

 7. älskarrrr garniers cleansing water! har kört på det i år nu och man känner sig så ren efter det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.