Ett stycke marsmåndag och veckoplanering

Hej hej på mars första måndag! Enligt vår kalenderindelning är det officiellt vår nu. Härligt va? Kanske är det svårt att tänka sig när det precis varit snökaos i stora delar av vårt avlånga land, men ändå. Mars är i alla fall ett steg närmre fräkniga näsryggar och solblekt hår. Kom ihåg det under dagar som känns tunga.

Dagen innan min tenta i förra veckan blev jag sjuk, och hela helgen nu har jag haft feber och tungt hövve. I lördags hoppade jag ändå i en kjol och gav mig iväg på äventyr, men igår låg jag nerbäddad i soffan igen. Åt hämtpizza till lunch och tittade på serie hela kvällen. Hoppas för allt i världen att den här veckan blir en fin en!

Här kommer i alla fall ett stycke veckoplanering med sju nya dagar att leva life på ↓

2384

▻ En middag jag önskar mig:
Grekisk sallad. Så enkelt, men också så himla gott!

▻ Veckans favoritlåt:
Veronica Maggio – 20 Questions

▻ Veckans förhoppning:
Att jag blir frisk!! Så trött på hes röst och feber.

▻ Roligt som händer:
Idag börjar vi vår projektdel i systemutvecklingen! Ser så mycket fram emot de här veckorna med projekt. Det kommer vara kanonmycket som ska göras, samtidigt är jag helt övertygad om att min projektgrupp också kommer ha himla kul på kuppen.

▻ Smycken jag gillar extra mycket just nu:
Okej hörni, ta och kika på dessa tjusiga smycken från Sanna Fo. Är de inte himla fina? Jag har kärat ner mig totalt i den vänstra varianten (Sanna) med kombinationen av örhänge och halsband i ett, och örhänget till höger (Jessica) som i sin enkelhet lyfter vilken trist dag som helst. Starkt, starkt ha-begär på dessa två ↓ Det börjar nog bli dags att jag byter ut de där små silverringarna som suttit i min ögonsnibbar i två år.

sanna00

▻ Veckans njutiga:
Tulpaner i full blom. Att änt-lig-en ha hittat en bra ögonfransböjare som gör sin grej väl. Nyklippt lugg på mig och ny frisyr på Otto. Två nya tröjor att gosa i.

▻ Blogginlägg jag planerat till dagarna:
Jag har knåpat ihop februaris sista dagar genom min telefonlins och har ett par korta från veckan som gått att visa er. Sedan ett recept på krispiga sötpotatispommes och en kalasgod rödbetshummus att götta oss i. Vill också försöka hinna med lite solljus så att jag kan knåpa ihop mina topp 5-10 bästa loppisfynd, och senare idag ska vi kika på min bästa färgkombination just nu. Vad tror ni om det?

Gla’ måndag på er!

4 kommentarer

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.