Efter fyra tysta dagar

God morgon kompisar. Jag har haft ett par kämpiga dagar den här veckan. Fyra på raken med ångestpåslag och extrem trötthet och likgiltighet. Det är så jäkla tungt när de kommer så där, fler sådana dagar direkt efter varandra. Noll tid för att ladda om och komma ikapp. Därför blev det tyst efter mitt recept på krispiga sötpotatispommes. Energibanken var helt enkelt tom.

Kanske är det supertrist för er att läsa om dagar då jag har ångest och inte får så mycket gjort, kanske är det befriande att se att det också händer andra. Att en inte är ensam. Jag vet inte, men jag vet att i alla fall att jag vill vara transparent med er. Att ni också ska få se den sidan av vardagen som en annars kanske inte ser och får känna på. Det är kanske inte de roligaste inläggen, men det är inlägg som också behövs. Jag hoppas att ni förstår.

2385

Igår kände jag äntligen att det fanns ork, om så en gnutta energi att använda. Så jag snörade på mig mina skor, virade halsduken två varv runt hövve och tog en promenad på stan. Ska visa er min lördag senare, men först tänkte jag att vi kan kika på sådant som faktiskt hänt under veckan, men som jag bara inte orkat bearbeta förrän nu.

Som en frukost från en annan lördag.

2377

2380

Jag gjorde frukost medan Malmö ljusnade utanför fönstret. Det har fortsatt varit snö och sol om vartannat här den senaste veckan, men i skrivande stund ser det ändå ut som att våren nog har övertaget. Hoppas.

2379

I skålen ligger chiapudding med smak av choklad ihop med smoothie på hallon och blåbär. På toppen hittar ni allt gott jag kunde komma på: min egna granola, jordnötssmör, passionsfrukt och färska jordgubbar, hallon och blåbär. Ihop med en kopp te.

 

Det här blev mest ett kort hej efter fyra tysta dagar, men jag hoppas i alla fall att ni har det bra. Att mars börjat fint för er. Förra helgen började Johan plantera frön från vår frösamling och de har redan växt upp ett par centimeter från jorden. Både stockros, blåklint och något som kommer bli en överraskning. Våren, hörni. Våren.

Vi hörs imorgon igen, då med en ny veckostart. Herrå!

14 kommentarer

14 kommentarer

  1. men hjärta dig! Varför känner man alltid att man typ måste ursäkta sig om man inte är jättepeppad eller ”klagar” på sitt mående?! Jag har också haft lite tuffare period och har nästan dåligt samvete för att jag varit så negativ i bloggis. Jag uppskattar att du är ärlig och äkta. Hoppas det blir bättre och bättre nu och att du är snäll mot dig själv och sänker kraven <3

  2. Tycker det är fint och ärligt när du skriver om att du mår dåligt. Kram på dig hoppas du får ny energi snart <3

  3. Tycker det är fint av dig och berätta. Hade gärna läst hur du jobbar med det och så.

  4. Det är helt okej att inte alltid vara på topp, glöm inte det <3 Har själv haft alldeles för mycket på senaste tiden, vilket gjort att både bloggen och min kreativitet blivit lidande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.