5 saker i listform

2185

… jag längtar efter:
◇ En lugn, skön och stressfri helg
◇ En varm vår
◇ Mina föräldrar
◇ En sommar på Öland
◇ Att så småningom ha en utbildning som ger mig ett roligt jobb

… jag är tacksam för:
◇ Att jag har Johan
◇ Att jag får vakna och somna med Otto på min kudde
◇ Att jag växt upp i vårt trygga lagom-land
◇ Att jag fått möjlighet att utbilda mig
◇ Att det snart, snart är vår

… jag vill bli bättre på:
◇ Att få saker gjort i tid
◇ Att lyssna på kroppen när den säger ifrån
◇ Grafisk design
◇ Att stressa ner
◇ Att programmera

… jag stör mig på:
◇ Att brevbäraren ger oss tidningar trots skylt om ej reklam och gratistidningar
◇ När personer pratar sakta (blir så stressad!)
◇ Att klaga på sin situation men inte göra något åt den (när det är möjligt)
◇ Personer som kör follow/unfollow för att själva få fler följare på Instagram
◇ Att jag fortfarande inte hittar ordentligt i vår lokala mataffär

… låtar jag inte kan sluta lyssna på just nu:
◇ Veronica Maggio – 20 Questions
Allt med City and Colour
Linda Pira och Molly Sandén – Ey Gäri
Oscar Zia – Det går aldrig
Sabina Ddumba – Homeward Bound

2249

… jag beställer på nätet:
◇ Porslin
◇ Kurslitteratur
◇ Skönhetsprodukter
◇ Teknik
◇ Kläder

… jag är rädd för:
◇ Spindlar
◇ Att dö
◇ Att någon i min närhet ska dö
◇ Dagen då min pappa inte längre minns mig
◇ Att misslyckas

… drömresmål:
◇ Lissabon
◇ Dubai
◇ Barcelona
◇ Marrakech
◇ Paris

… jag älskar att äta:
◇ Ost
◇ Ost
◇ Ost
◇ Ost
◇ Ost

… jag vill göra i år:
◇ Njuta av en fin sommar
◇ Resa
◇ Klara samtliga kurser (då har jag klarat halva min utbildning!)
◇ Sola och bli brun
◇ Le mycket och ofta

Lista från Elsa som norpat av Flora.

10 kommentarer

10 kommentarer

 1. Känns som att alla längtar extremt efter våren just nu. Nu får det vara nog med vinter tycker jag!
  Ost kan nog vara en av sakerna jag saknar mest med att inte kunna äta mjölkprodukter. Synd att veganalternativen är så dyra och inte smakar som ost.

  1. Jag håller med, helt och hållet! Den här vintern har varit så himla lång.
   Åh ja, det kan jag tänka mig.. Har heller inte varit helt nöjd med vegoalternativen, men vet att det för mig också handlar mycket om vana och rutiner. Vegoalt. har i alla fall gått framåt de senaste åren, så förhoppningsvis kommer något superlikt snart!

 2. hehe jag sommarjobbade som brevbärare i malmö två somrar, och minns att det fanns vissa boxar där man liksom inte ser vad som är skrivet/markerat utanpå om man som brevbärare öppnar hela stora dörren, om du fattar hur jag menar? nu vet jag inte hur det är hos er men tips är att markera ej reklam där namnen står, så att man ser även om boxen är öppen liksom. om ni redan har gjort det verkar ni bara har en stressad eller slarvig brevbärare!

  1. Åh, kan tänka mig att det är superstressigt! Våra brevlådare har ett fält ”inuti” för namn och reklam/ej reklam, så brevbäraren borde verkligen se även när den stora luckan öppnas :( Efter din kommentar skrev jag dock ut en till ”Ej reklam eller gratistidningar” och satte i vårt brevfack, alltså inuti, så att det inte ska gå att missa från något håll :) Hehe, tack för input från en med erfarenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.