Häng med mig en lördag med tidig frukost och promenad på stan!

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

Förra veckan hade jag ett par riktigt tunga dagar som avlöste varandra. Efter en sådan vecka, när jag i princip bara sovit och hängt hemma i pyjamas, blir jag alltid extra sugen på att göra mig ordning och promenera ut en stund när orken hittar tillbaka. Prick så blev min lördag.

Vi kikar lite på hur min lördag såg ut och kändes, vetja ↓

2398

Vaknade tidigt av att jag drömt något knäppt. Gör ofta det när jag är mitt i stressiga perioder, drömmer om krig och otrohet och vänskap som går sönder. Gosade ner ansiktet i Ottos päls innan jag kravlade mig ur sängen.

2396

2397

Gjorde frukost med trötta ögon. Mitt i kommer Johan för att göra en kopp matcha, ”ta det lugnt Ellen, andas”. Tar ett par djupa andetag med ansiktet mot hans hals och strör sedan på kokosflingor på min smoothie. Toppar med färska jordgubbar, hallon och blåbär medan jag andas fyrkant.

När skålen var tom snörade jag på mig skor och virade halsduken två varv runt huvudet. När jag haft ett par dagar med ångestpåslag och extrem trötthet längtar jag som sagt ofta ut, bara för att strosa runt på stad. Kanske köpa en kopp te, titta i butiker och se mer av mitt Malmö.

2418

Till slut landade jag på Gina Tricot och tappade hakan över hur mycket fint de har just nu. Så himla mycket färg och mönster! Ni minns kanske mina 8 favoriter i rött och rosa? Den här lördagen hittade jag ännu fler favoriter. Som det här setet med byxa och kimono exempelvis. Hur fint är det detta? Stod och provade länge, länge men köpte till slut inte. Ångrade mig direkt när jag gått ut från butiken :))

Knytblus
Byxor
Plisserad kjol

2417

De här två köpte jag dock! En vit liten topp med röda prickar, och en stickad röd. Ser fram emot vårdagar i dessa.

Prickig topp
Stickad röd

2416

Det här är två kanonfina som jag grääääät över att behöva lämna i butiken. Den blå jumpsuiten passade inte alls min överkropp men är säkert kanonfin på någon vars överkropp är längre än typ två centimeter :))) Och den lila toppen! När jag kom hem och visade Johan bilden på den lila såg han förvånad ut och sa ”men varför köpte du inte?”. Bra fråga faktiskt.

Blå jumpsuit
◇ Den lila omlottblusen är slut i onlineshoppen (finns säkert i butik!), men här är den i blått

2405

2406

Jag var så himla trött när jag kom hem. Trött av att ha träffat människor, trött av höga ljud och mycket rörelser. Så jag klippte min lugg, inspekterade de nya bladen på citronträdet och hoppade i min pyjamas. Tog kväll redan klockan två.

2407

För medan allt var så rörigt i mitt huvud stod jag i vardagsrumsfönstret och såg att prick allt var som vanligt där ute. 3:ans buss kom från Värnhem, en farbror cyklade längs kanalen och ett par promenerade med sin hund på trottoaren nedanför mitt fönster. Jag hörde ett dovt ljud av tågen som inkom och avgick från centralen, två bilar som tutade på varandra vid en korsning. Det var bara små, små rörelser på kanalen.

Och när jag gick och lade mig tänkte jag på det där jag fick i ett DM på instagram. ”Om några timmar kanske det är den bästa lördagen på länge och annars är det en ny dag imorgon. Kämpa på, snart känns det bättre” <3

13 kommentarer

13 kommentarer

  1. jag svimmar typ över det blommiga set:et! SÅ drömmigt.
    och du verkar vara en så himlahimla fin person Ellen, jag hoppas verkligen att livet blir lite lättare snart. stor kram!

  2. Så himla fint set och det passar dig så bra! Tycker verkligen att du ska köpa det om du vill ha det.

    Hoppas att allt blir lite lättare snart <3

  3. Såg ut som en fin dag ändå trots att du inte mådde så bra. Bra av dig att lyssna på kroppen och ta det lugnt. Det lönar sig i längden. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.