Veckans lista → influensa, en bra serie och era önskeinlägg

God morgon från en som lyckats dra på sig influensan!

Jag har legat nerbäddad med värk i kroppen, ögon som svider och dödens huvudvärk hela helgen. Så himla okul. Speciellt med tanke på att Malmö också bjussat på sitt absolut bästa väder den här helgen. Johan och jag hade planerat en lördag på stan och en söndag i den botaniska trädgården i Lund, men istället har vi legat skavfötters i soffan och ätit chokladbollar till lunch. Hostandes, snorandes, stånkandes över hur himla jobbiiiiiiigt det är med influensa.

Idag är det i alla fall en ny vecka i mars och som vanligt dags för veckans lista ↓

2431

▻ Veckans planer:
Nu får vi ju se hur länge den här jäkla influensan håller mig sängliggandes, men i övrigt har jag en vecka helt utan föreläsningar och istället en himla massa timmar tillägnat projektgruppen. Har noll andra saker inskrivet i min kalender men hade gärna hunnit med en fika med en vän och botaniska trädgården i Lund till helgen.

▻ Önskemiddag:
Det blev ingen pasta med kantarellsås som önskat förra veckan, så jag tänker att jag flyttar över den middagen till den här veckan istället. Ni var dessutom ett par som ville ha recept på en riktigt göttig pastamiddag, så det ska jag se om jag kan slänga ihop.

▻ Veckans tacksamhet:
Jag vet att jag säger det alldeles för sällan, men fy sjutton så tacksam och glad jag är för att ni vill hänga här med mig. För alla fina kommentarer, mail och meddelanden. Tack, tack, tack <3

▻ En serie jag tittar på:
Under sjukhelgen hittade vi Ockupationen (på Viaplay) och började glo. Nu är vi mitt i andra säsongen av den norska serien som visade sig vara kanon. Handlar om olja och miljö, om Ryssland och såklart om ockupation. Ge den en chans, vetja!

▻ Veckans önskning:
BLI FRISK.

▻ Veckans pepp:
Väderprognosen över 10 dagar säger nu plusgrader varje dag!

▻ Veckans blogginlägg:
Den här veckan är en sådan ni gärna får önska inlägg till igen. Jag har tänkt att vi ska kika på ett klädval jag haft på mig och en frukost jag ätit, men mycket mer än så har jag inte från förra veckan och sjukhelgen som precis varit. Så är det något speciellt du vill läsa och se mer av? Önska era rubriker eller grejer ni vill ha svar på, så återkommer jag med det under veckan. Deal?

12 kommentarer

12 kommentarer

  1. åh, eländigt med influensan! hoppas du repar dig! måste tipsa dig om en mirakelgrej, echineaforce, köp dessa magiska droppar på apoteket/ICA. de hjälper mig varje gång jag känner att jag är på väg att bli krasslig :) krya <3

  2. Åh hoppas du kryar på dig snart! Vad härligt det låter med 10°c varje dag, här har temperaturen knappt kommit över 0°c än så länge :P

  3. Krya på dig och er! <3
    Önskeinlägg: jag vet inte om du känner att det blir för privat, i så fall har jag full respekt för det!
    Men det hade varit kul att få kika in i er lägenhet lite mer och få se hur ni bor. Kanske kan du berätta om din favoritplats hemma, om det finns saker i ert hem som är extra betydelsefulla för dig/er, inredningstankar, vad du är gladast över hemma hos er… Ja, lite sånt där! Jag tycker människors hem är så roliga att kika in i, för det är så annorlunda stilar och tänk, olika känslor och uttryck. Hade varit roligt att få se lite mer av hur du bor!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.