Efter en vecka i feberdvala är jag tillbaka!

Heeeeej!! Ni anar inte hur skönt det är att kunna gör det här. Bara sitta upp ordentligt, titta på en skärm utan att ögonen blöder och kroppen går i tusen bitar av minsta rörelse. Fy sjutton va skönt det är att vara tillbaka!

Så hej hej hallå, hur är det med er??

2443

Förra lördagen åkte jag alltså på influensan. Pang boom krash. I tre och en halv dag kom jag knappt ur sängen, och i ytterligare två hade jag cirka alla symptom och känningar av årets vidriga influensa. En kväll låg jag uppgiven i soffan och skrek frustrerat till Johan att ”HUR ÄR DETTA ENS MÖJLIGT??”. Inte min bästa vecka i livet, helt klart. Men nu är jag tillbaka! Inte riktigt helt frisk, men pigg och glad!

Jag har missat så him-el-a mycket under veckan som varit. Otaliga timmar i projektarbetet att ta igen och över 200 inlägg på Bloglovin’ att läsa. Tur att båda sakerna är roliga att pyssla med. Och veckan som kommer är ju dessutom påskveckan, det vill säga ett perfekt tillfälle att åka hem till Oskarshamn och hälsa på familj och vänner. Ser så mycket fram emot det.

Men ni! Vad har ni pysslat med medan jag legat hemma i feberdvala? Kan ni inte berätta något fint, trist, roligt eller knäppt ni varit med om på sistone? Det hade varit så fint att få läsa om senare ikväll. För idag! Idag tar jag Johan i armkrok och går ut och upptäcker mer av Malmö och Lund.

Har på känn att det kan bli en himla fin dag.

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Åh vilket peppigt inlägg! Skönt att du är ”tillbaka” och är frisk! Innan jag lägger bort telefonen för att inviga grillen för i år (!) med ett par vänner så måste jag säga hur BRA du passar i den luggen du har! Trevlig söndag!

  2. Åh känslan när man återuppstår alltså! Snacka om att uppskatta småsaker i vardagen.. två dagar iallafall ;) Veckans bästa för mig är helt klart vädret! Åh vad sol och ljus gör mycket med mitt mående! Längtar sååå mycket efter mer vår! Kram <3

  3. Inget så skönt som att bli frisk igen! Hoppas du får en fin vecka. Själv har jag fått praktikplats till hösten (blir alltså några månader i lilla kära Lund igen!), så känns extra skönt att glida in i påsklovet nu (trots att jag har labbar att få ihop och en hemtenta att skriva, hahah)!

    1. Det håller jag helt med om, så himla skönt! Fint med praktikplats i Lund. Hoppas hemtentan gått bra, haha <3 Det där med att få tummen ur för hemtentor alltså... :')

  4. Finns inget bättre än att bli frisk från såna där hemska sjukdagar <3 Hoppas att du inte stressat ut dig helt med allt sen efteråt. Ska läsa ikapp lite nu ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.