Mars sista veckolista

God morgon! Hoppas ni vaknar pigga och glada idag, så här inför sista veckan i mars. Det känns som det var igår jag bar känslan av att vår vinter är en total eeeevighet, och ”det kommer banne mig aldrig bli vår i år”. Och så står vi här nu – knackandes på porten till april, snart redo för ett par solglasögon på nästippen. Äntligen.

Och ni! Åh, vilken fin helg jag fick efter veckan i feberdvala. Igår tog jag Johan i armkrok och åkte till Lund för att promenera i botaniska trädgården. SÅ MYSIGT. Tänker att vi kan kika på söndagen lite senare i veckan, för nu är det dags för..

den sedvanliga veckolistan ↓

2447

▻ Veckans planer:
LEVA LAJF.

▻ En resa jag ska göra:
Till helgen åker jag hem till Oskarshamn och hälsar på! Ska bli så himla fint att träffa min familj och gamla vänner, det är nämligen flera månader sedan sist. Och jag har dessutom bara varit hemma två gånger på över ett halvår. Oops.

▻ Veckans roliga:
Idag börjar min nya och sista kurs för terminen – Informationsarkitektur! När den är tentad och klar har dessutom hela första året gått. Så knäppt.

▻ En middag jag önskar mig:
Mammas vego-lasagne och tacokväll med Charlotte, Mattias och Olivia.

▻ En låt ni inte får missa:
Klara & Jag har släppt nytt!!!! Jublade högt när jag fick höra. Missa för sjutton inte Fake it ’til you make it!

▻ Veckans pepp:
Väderprognosen säger sol i Oskarshamn på lördag.

▻ Blogginlägg som kommer under veckan:
Tänker mig att vi ska kika på en outfit jag burit och en dag i Lunds botaniska trädgård. Lite frukost jag ätit på sistone och månadssammanfattning både i vanlig form och för skönhetsfavoriter. Vill gärna hinna med minst en önskerubrik eller fråga från kommentarsfältet också, så passa på att önska eller fråga nu om du klurar på något speciellt.

 

Vad ser du fram emot under kommande vecka?

2 kommentarer

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.