Nu packar jag en väska och åker härifrån

Hej på er kompisar! Hur är det med er? Jag hoppas på bra, såklart. Fredag, långhelg och snart april.

På sistone har jag haft lite svårt att få ihop dygnets timmar med allt som behövs, speciellt efter förra veckans influensa. Jag har kämpat med att pussla ihop livet, skola, foto- och skrivtid, projekttimmar och allt annat som behöver göras. Alla dagar har det inte gått, och då har det blivit tyst här. Men nu börjar jag komma ikapp och få ordning på lajf, så vad passar väl bättre än att liveblogga lite rakt upp och ner?

Så hej hej från en nyvaken!

2420
Till den outfit-nyfikne: jag har visat dessa kläder lite närmre här.

Idag packar jag en ryggsäck, tar Otto i famnen och åker till Oskarshamn över helgen. En hel helg av najsigt häng, mammalagad mat och sovmorgon. Ser så mycket fram emot det. Sedan jag flyttade till Malmö i augusti har jag bara varit hemma två gånger. Första gången vara efter bara en vecka i Malmö, och andra resan var över jul. Jag som skulle ”komma hem och hälsa på minst varannan månad”… hehe.. Ledsen, men Malmö är fantastiskt.

Igår var det snöoväder även här nere, men just nu sipprar solen in genom vardagsrumsfönstret. Den lämnar skuggor av växter på väggen och är nog tillräckligt stark för att jag ska packa ner ett par solglasögon. Ja, ett par solglasögon blir det. ÄNTLIGEN.

Klockan är 09:22 och jag ska gå ut och promenera med Otto innan vi åker iväg. Sedan väntar fyra timmar i bil innan jag får krama om mamma och pappa.

Se till att få en fin fredag nu. Det ska jag se till att ha. Vi hörs!

4 kommentarer

4 kommentarer

  1. Hoppas att helgen blir vad du behöver. Känner igen hur tiden inte går ihop alltid. Glad att jag hann kika in hos dig en stund idag. Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.