Veckolista för aprils första dagar

Tänk att det gått och blivit april nu. Äntligen. Jag och Otto kom hem till Malmö igårkväll och nu har vi precis tagit en morgonpromenad i aprilsolen. Fy sjutton vad jag längtat efter det här. Senare i eftermiddag tänkte jag att vi kunde kika lite på hur april förra året såg ut, men först ut kommer en veckolista över aprils första dagar.

Ett stycke lista över de sju kommande dagarna ↓

2469

▻ Veckans planer:
Den här veckan behöver jag få struktur och rutin på min vardag igen. Efter min sjukvecka fallerade allt, och efter en påskhelg i Oskarshamn vill jag mer än något annat ordna upp den där oron i mig. Jag tror struktur är nyckeln.

▻ En tråksyssla jag måste ta tag i:
Förra veckan insåg personalen i mitt postombud att mitt ID gått ut :))) Den här veckan har jag därför bokat en tid hos polisen för att fixa ett nytt. Det är inte bara trist på grund av att jag vill göra annat på den tiden och att en ändå alltid blir skitful på ID-bilder – det kostar också 400 kronor???

▻ En middag jag önskar mig:
PASTA. Har ännu inte ätit min önskade pastamiddag! Tror banne mig att det därför får bli färsk pasta från den italienska lilla butiken runt hörnet.

▻ Tre önskningar:
Sol på näsryggen. En IBS-mage i balans. En lättad bröstkorg.

▻ Veckans pepp:
Att vara till bara i Malmö är guld! Det är alltid fint att hälsa på i Oskarshamn, men jag är klar med den staden. Den lämnar alltid ett tryck över bröstet på mig, alltid en orolig känsla och vidrig bismak.

▻ Blogginlägg jag klurat på till veckan:
Den här veckan tänkte jag att vi skulle prata om att kugga en tenta, kika på påskhelgen som precis varit och prata lite om känslan jag har i bröstkorgen efter att ha hälsat på hemhemma. Kanske kikar vi också på någon härlig lista och vad som setts genom min telefon på sistone. Är det något ni saknar?

 

Hur startar du ditt april? Berätta gärna, det är så fint att få ta del av.

10 kommentarer

10 kommentarer

 1. Låter klokt att hitta tillbaka till rutinerna. Jag börjar april med att varva plugg, bildredigering och yoga. Ser fram emot dina kommande blogginlägg!!

 2. känner igen den där känslan med att besöka sin hemstad och hur kroppen och huvudet blir av det. det är som om huden kliar extra mycket. jaja. startar min vecka med att vara sjuk, men det ordnar nog upp sig snart, för i helgen blir det en weekend in stockholm med min sambo. ska bli härligt!

 3. Hallå din blogg är min nya favvointernetplats! Känner så mycket igen mig i det där med att åka hem till småstaden. Ängsligt och oroligt och nån märklig sjuttonårskänsla igen. April börjar för mig med alldeles för mycket plugg och längtan ut i solen. Förkyld också. Fin pluggpaus att dyka in här ju!

  1. Men åh, vad glad jag blir!! Tusen tack <3
   Precis, precis så. Som att en slungas tillbaka i tiden, trots att det egentligen hänt så mycket sedan en bodde på de där gatorna. Knäppt ändå. Hoppas du blir frisk och får lite sol i ansiktet snart! Kram!

 4. April börjar jag med att ta tag i träningen igen, jag mår alltid som bäst då även om det just nu är jobbigt att gå dit. Och så ska det bli så skönt att jobba igen efter långledighet!

 5. amen sister, behöver också komma in i mina rutiner igen! en långhelg är balsam för själen, men denna månad känns som en bra en. älskar för övrigt din topp på bilden, har suktat efter den på Gina Tricots hemsida ett bra tag nu 😍

  1. Jag hoppas verkligen att det här blir en bra månad. Men det känns ju som det, att det borde bli en fin? Hoppas!
   Toppen kan vara ett av mina finaste köp på sistone :’) Lika fin IRL som på bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.