Min första påskdag i Oskarshamn

Hej hej hallå!

I helgen som var packade jag ihop mig och Otto och åkte hem till Oskarshamn över påsk. Första tillfället jag fått för hemresa sedan julledigheten. Nu är det strax över ett halvår sedan jag flyttade från Oskarshamn och det är alltid lika spännande innan jag reser hem. Vad kommer ha hänt sedan sist?

Så här var min första påskdag där hemma ↓

2484

Otto letade rätt på solen och vilade lite medan jag packade. Så himla rimligt.

2485

Så reser jag:
◇ alltid iklädd sköna kläder, den här gången i samma som i det här inlägget
◇ med en ryggsäck modell större, innehållandes necessärer, kläder och dator
◇ och hållandes en tygpåse med det en kan behöva i farten, dvs annan teknik (kamera, laddare osv), plånbok och extratröja

2486

Otto och jag blev upplockade av min kusin utanför porten, sedan väntade fyra timmar i bil. Tur att han alltid varit så duktig på det här med att resa. Han rullar ihop sig till en liten boll och sover hela resan. Vill bli kliad och gosad lite med emellanåt, men tycker liksom aldrig att det är jobbigt att resa.

Så fort vi kom hem till huset i Oskarshamn hittade han sin plats: i soffan med täcke. På fredagseftermiddagen åkte vi hem till Charlotte, Mattias och Olivia. Åt middag, tittade på TV, pratade ikapp.

2487

Och så blev det lördagsmorgon!

2488

Katterna retade Otto prick hela natten mellan fredag och lördag. Satt utanför vår stängda dörr och klöste, försökte komma under dörren och så där. När jag väl släppte in dem väntade de på att Otto skulle gå och lägga sig under mitt täcke, för att sedan kunna sitta och slå på honom med tassen ovanifrån :)))

2489

Om jag är kattmänniska? Nepp. Kommer nog alltid vara lite, lite rädd för de här oberäkneliga pälsbollarna.

2490

Mammas vego-lasagne <3

2491

Bra grej med mammas garderob: det går alltid att hitta najsiga grejer som hon inte längre använder eller vill ha. Som de här byxorna exempelvis! Ett par sköna grårutiga kostymbyxor som hon inte gillat passformen på. En tackar, en tackar ¯\_(ツ)_/¯

 

Det är så knäppt det där, hur det känns som att tiden stått helt still medan jag varit borta. Oskarshamn är sig likt.

På gott och ont.

9 kommentarer

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.