8 saker jag vill göra när vårsolen kommit för att stanna

Häromdagen, när Malmö bröt ut i sin absolut första ordentliga vårdag, fick jag verkligen sug efter de där härliga dagarna som väntar oss. Ni vet, när fåglarna kvittrar från träden och solen vilar på kinderna?

Min vår i år blir lite speciell. Den här våren är min första i Malmö, min första som student, min första sedan min utmattning. Den geografiska förändringen kommer nog innebära lite mindre Öland för oss, men förhoppningsvis mer Köpenhamn och nya kvarter att utforska här i Malmö. Att jag blivit student sedan förra våren spelar nog mest ut sig i min tid och ekonomi. Eftersom jag nu kan förlägga mina arbetstimmar när jag vill kommer jag (förhoppningsvis) kunna vara ute och carpa skiten ur den här vårsolen, men också ha begränsat med guldpengar att göra roliga saker för. Så det är en speciell, men ändå fin vår som väntar.

När jag sitter och skriver det här inlägget är det onsdag och klockan är 10:27. Solen skiner in genom fönstret framför mig. Ibland blir den så stark att jag får kisa. Älskar det.

Här kommer 8 saker jag vill göra när vårsolen kommit för att stanna ↓

1398

1346

◇ Köpa glass på gelaterian runt hörnet, sitta på en bänk på torget och kisa mot solen

◇ Vakna av att det är ljust i sovrummet

◇ Köpa en tågbiljett till Öland över en helg, krama Johans familj och fika under det stora fläderträdet

◇ Promenera sent på kvällen, men fortfarande vara varm på huden

1353

1326

◇ Plugga på en filt i en park

◇ Åka till Köpenhamn, promenera på nya kullerstenar och äta en middag på ny favoritrestaurang

◇ Gå och lägga mig med känslan av att det här var en bra dag och sedan vakna upp när det redan blivit ljust

◇ Ha picknick ute vid havet, länge

1280

1281

Och kom ihåg detta: snart kommer det inte spela någon roll hur lång och mörk vintern varit, snart är våren här ändå.

Lovar.

6 kommentarer

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.