Så tog påskhelgen i Oskarshamn slut

Tänkte att vi kunde avrunda påskhelgen nu. Vad tror ni om det? Kika på det allra sista från Oskarshamn, ta lite mer på känslan av att åka hem och hälsa på.

Här kommer bland annat en helt rimlig påskfrukost ↓

2492

Fortsättning på lördagen, efter det här inlägget! Jag hoppade i fintopp (som jag köpte här) och fixade till håret som fått sig en Olaplex-behandling.

2494

2493

På eftermiddagen åkte vi hem till min faster på påskmiddag. Hon hade stått och lagat vegansk sushi till oss <3

Min släkt har aldrig varit speciellt religiös eller traditionsenlig, och numera när vi har både veganer och vegetarianer i familjen blir det alltid middagar med en blandning av goda saker. Typ veganska köttbullar, svampstuvning, pizzasallad och sushi. Inte riktigt som de klassiska högtidsmiddagarna, men perfekt för vår spretiga familj.

2495

Till efterrätt blev det tårta och chokladboll.

När tårtan landat i magen och jag somnat i soffan medan mamma pillade mig i håret (ÄLSKAR) var det dags att åka hem till huset igen. Till en övertaggad Otto och två nyfikna katter. Vi blandade en dipp, plockade fram chips och tryckte på en film som jag missade slutet på. Så som det går när en somnar i soffan. Igen ¯\_(ツ)_/¯

2497

Och så blev det söndagsmorgon. Tittut.

2496

Och jag dukade upp till den mest rimliga påskfrukosten jag haft under mina 25 år i livet. Chips- och dipprester ihop med Tony’s chokladkaka. Dipp dipp.

Vid lunchtid packade jag ihop min ryggsäck, tog Otto under armen och blev upphämtad av min kusin. Sedan fyra timmar i bil hem till Malmö. Det blev en kort men fin helg i Oskarshamn den här gången. Mer om hur den kändes tänker jag att vi kunde prata mer om en annan dag.

För nu måste jag ut och njuta av våren. Herrå!

4 kommentarer

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.