Måndag, april och en veckolista

God morgon! Hoppas du vaknat med en lätt känsla i bröstkorgen idag. Det är så fint att starta dagar så. Eller kanske snarare så att det är så synd att starta dagar på annat vis.

Idag vaknar jag upp i ett soligt rum för tredje morgonen i rad. Det är en sådan ynnest att få göra det nu. Vårt sovrum ligger egentligen på helt fel sida för morgonsol, men att sova i kontoret när vi har gäster som får sängen är ändå najs. Jag gillar det. Och så måndag också. Jag hoppas att det här blir en fin vecka.

Här kommer en veckolista med himla många april-plusgrader ↓

2508

▻ Planer i stora drag:
Den här veckan behöver jag sätta mig och koda och testa litegrann i projektet jag jobbar i nu. Jag måste även hämta ut mitt nya ID hos polisen och gå upp med vinterjackorna på vinden (!!!). Tänker mig att en ordentlig vårstädning också hade varit najs. Kanske?

▻ Yeeey:
Idag ska det bli 17 grader!?!?! Ta in den. Sjutton himla grader. I och för sig moln och lite regn hela dagen, men ändå. Dessutom minst 10 grader de närmsta 10 dagarna. Wow.

▻ Veckans måste:
Skriva ut och fylla i alla nedrans papper jag ska skicka in till Unionen för att få tillbaka pengar för kurslitteratur jag köpt. Jag har dessutom legat på latsidan med det och har nu kvitton och kurslitteratur för hela första året att casha ut. Ska göra något riktigt roligt för de pengarna senare.

▻ En önskemiddag:
Med våren kommer suget efter sallad med melon. Mmm!

▻ En youtube-kanal ni inte får missa:
Flora och Alexandra, såklart! Klipper in deras första video på kanalen här ↓, men sedan den videon har de släppt tre till. Titta, titta, titta!

▻ Veckans önskning:
Att få en fin, varm och lätt eftermiddag så jag kan kroka arm med Johan och promenera runt husknuten. Köpa en glass på gelaterian och äta den i eftermiddagssolen. Utan att frysa.

▻ Veckans pepp:
VÅREN.

▻ Veckans blogginlägg:
Tänker att vi ska kika på hur min helg har varit (kan säga så här redan nu: MAGISK), sådant jag funderat och känt och en outfit jag burit. Sedan ska vi kanske också kika lite i någon rolig lista, jag har tänkt tipsa om vilka bloggar jag gillar och läser och även klura lite på en av era önskerubriker. Är det något annat ni saknar? You know the drill.

 

Vad har du för planer till veckan som kommer?

16 kommentarer

16 kommentarer

 1. Åh, låter som att du kommer få en härlig vecka förhoppningsvis!
  Min vecka är helt fullspäckad! Vi flyttar till ny lägenhet på lördag (från en etta till en trea) så det är en massa flyttpackande. Sen ska jag på ett event på Bonnier för lärare, och på fredag har jag tagit ledigt för att vi får nycklarna till nya lägenheten! Då ska vi gå dit och bara njuta och äta pizza på en filt på golvet 😄 Dessutom, som om inte det vore nog, ska vi på andra barnmorsketräffen för vårt första lilla barn som ligger i min mage ❤️

  Jag skulle gärna se lite våroutfits och typ hur du gör övergång mellan vinter- och vårkläder. Och har du nåt smarrigt salladsrecept, med melon eller annat?

  1. Jag hoppas det! Men alltså wow, din kommande vår!!! SÅ himla roligt med så mycket fint som händer. Stort lycka till med både nya lägenheten och bebis <3

   Kanontips! Jag tar med mig dina önskningar och försöker klura lite på det under veckan. Hoppas det blir bra!

  1. Vad glad jag blir, tack! Om man blir medlem i Unionen som student är det precis som du säger (man får då söka ersättningen efter sin examen, för alla år), men jag är medlem sedan tidigare och då ser det lite annorlunda ut. Har en varit yrkesverksam medlem tidigare kan en casha ut under pågående terminer (”Unionen Studiestöd”), så jag slipper vänta till examen för att få tillbaka. Det är najs!

  2. Tusen tack! 😃 Ja det blir jättebra. Älskar att läsa din blogg förresten, alla olika teman och delar 😍

 2. åh vad avis jag blir på att ni har SÅ najs väder! glad för din skull dock såklart ;))) skulle också behöva 17 grader och sol, pronto!

  1. Alltså jaaaa, så härligt med det här vädret! Blev VARM när jag gick till uni med kofta under jeansjacka idag??? Livet. Hoppas du får vårväder snart också!!

 3. Det låter som en härlig vecka. :) Vad avundsjuk jag blir på vårvärmn ni fått där nere! Här är det 4 grader just nu. Blä!
  Jag ska fortsätta mitt födelsedagsfirande med 30årsmiddag med föräldrarna ikväll. :) Resten av veckan blir det jobb, övning och njuta av att vara inflyttad och ganska så i ordning i min lägenhet igen. :)

  1. Jag hoppas att det blir det! Åh. Håller tummarna för att värmen kommer till dig också snart!
   Det låter som att du också har en himla fin vecka framför dig. Så härligt!

 4. Håller med om jackan, så fin gul!
  Ja men hur najs med gött väder, mvh sitter i tshirt och shorts på uteplatsen as we speak. 20 grader!!! Crazy.
  I veckan fyller jag 27 (också crazy), ska föreslå efterätt och cava på Torget.

  1. Vad glad jag blir, tack!!
   Åååååhå! Innergården där är ju också GULD när det gäller soltimmarna. Perfekt med önskemat till sin födelsedag!

 5. Det känns så härligt att man äntligen kan gå upp med vinterjackorna på vinden! Det ska jag också göra den här veckan! Och så tänkte jag att jag ska testa och laga bao för första gången någonsin. Alla mina kompisar säger att det är lättare än man tror. Så nu! Nu ska jag testa.

  1. Men åh ja, visst är det så? Har längtat så länge efter att packa ner dem och kasta upp på vinden! Ser fram emot att se bao på bloggen sen. Så nyfiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.