Dagen då jag plockade fram vårjackan och åt citronglass

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig.

I söndags var värdet i Malmö en dröm. Skojar inte ens. Det var en DRÖM. Efter att vi ätit frukost och klurat på placering för tavlor här hemma hoppade jag, Johan, Martin och Maja ut i aprilsolen. På med solglasögon och av med jackan. Ska visa er mer från den dagen senare, men först tänkte jag att vi kunde kika på vad jag hade på mig för dagen.

Ett soligt klädval inför första besöket hos kvarterets gelateria ↓

2506

”Om vi ska äta glass kanske jag ska ta mina glassbyxor?”

Jeansjackan är från HM men finns tyvärr inte i deras webbshop längre, men Gina Tricot har en liknande här, Vero Moda en liknande här och Monki har en liknande här. Byxorna är ett par culottes från Zara som hängt med minst två somrar, typ de här som finns i butik nu. Gina Tricot har också ett par liknande här och Asos har liknande här, här och här. Promenerade i ett par Vans.

2509

2507

Det var så himla härligt att få sol på näsryggen och glass i magen.

Men framförallt roligt att inviga vårjackan.

Som jag längtat.

6 kommentarer

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.