Ett lördag med bloggfrukost och grönsaksmarknad på Möllan

Förra helgen hade Johan och jag besök av Martin och Maja, och nu tänkte jag att vi kunde kika på fortsättningen av vår helg. Fredagen har jag skrivit om här, och nu ska vi djupdyka i vår lördag. Häng mä!

Här kommer en lördag på Möllan ↓

2528

God morgon, god morgon!

2529

Det dukades upp till brakfrukost med massa gott.

2530

Maja.

2531

2532

Martin säger Voilà till sin bloggfrukost.

2534

När vi blivit mätta och glada och redo för dagen hoppade vi på bussen utanför porten.

2535

2536

Och tog oss bort till Möllan och marknad. Johan och jag är alldeles för sällan på Möllan, alldeles för sällan på marknaden. Vi handlade grönsaker till vår middag, bland annat bondbönor, tomater och mynta. Tillräckligt mycket för att inte rymma i vår medtagna ryggsäck, och inte ens en hundralapp blev vi av med.

”3 avokado 10 kr” <3

2537

När vi handlat grönsaker till vår lördagsmiddag tog vi oss bort för en falafel innan vi hittade hit ↑

2538

Möllans Ost, kan jag möjligtvis få ert golv till min lägenhet?

2539

Kalaset slutade med fem sorters ostar. Livet.

2540

Lagom till att ostarna var betalda blev det här gänget sugna på en kaffe, så medan de sörplade på den där bruna sörjan hämtade jag Otto som hängt hos min storebror under marknadsbesöket.

2541

Caféer och butiker där Otto är välkommen får alltid 10/10.

Herrå!

4 kommentarer

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.