Välkommen in i mitt fotoalbum

Titt som tätt öppnar jag upp mitt fotoalbum här, plockar ut ett par från sådant som hänt på sistone och samlar dem i ett inlägg med vardagsfotografier. Idag är en sådan dag. Sedan sist har det varit kanonfint väder, jag har spelat boule och ätit grötfrukost. Och planterat de största myntakvistarna jag skådat.

Nåja, välkommen in i mitt fotoalbum ↓

2504

Hej hej från en skjortperson i skolhissen! Den här morgonen *lyxade* jag till studenttillvaron med en köpt smoothie på vägen till skolan. Länge leve CSN.

2503

Det blev helg, vi hade besök och hade bokat boule. Det har jag skrivit om här!

2499

En lördag vaknade jag till morgonsolen.

2553

I och med helgbesöket fick vi hjälp att få upp lite tavlor på väggarna. Vi har bott ett halvår här utan en enda tavla uppe – men det är ändå bra i jämförelse med vår gamla lägenhet. Där bodde vi 1,5 år utan att få upp tavlorna ¯\_(ツ)_/¯

2554

Ett stycke klädval som jag skrivit mer om här.

2501

Efter en magnifik helg med stålande sol och en himla massa plusgrader bjussade Malmö på det här. Kul och så vidare.

2557

Men vädret ordnade upp sig sen igen, såklart.

2560

Det blev fredag och Otto och jag gjorde det vi är bäst på. Vilade.

2562

En grötfrukost.

2552

Och en annan grötfrukost.

2563

Typisk söndagssyssla: skriva reflective paper om human-computer interaction, ta upp vinterjackor till vinden och posta brev till Unionen. Eftersom jag varit yrkesverksam medlem sedan innan min studietid kommer jag nyttja Unionens Studiestöd och därigenom få tillbaka pengar för min kurslitteratur.

2300 kronor in på sommarkontot. En tackar!

2551

Och sist men inte minst: planteringssöndag! Förra helgen köpte vi världens största mynta på Möllan och den rotades i vatten på bara ett par dagar. I söndags åkte kvistarna ner i en kruka! Basilika, en chili och en kaffeplanta fick också nya krukor. Sen blev jag tvungen att dammsuga.

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Haha definitionen av lyx som student är så härlig. Tyckte själv jag lyxade till det riktigt rejält när jag tog den dyraste äppelsorten när jag handlade. Sånt gjorde jag minsann bara vid speciella tillfällen, annars fick det bli Jona gold.

  2. Åh så himla härligt inlägg! :) Hur härligt med massa plantor, längtar tills mina små plantor blir större (jag har satt bla. sallad & persilja!) Kram :)

    1. Fint att du tycker det, tack! Jag håller en tumme för växtligheten nu under våren. Sallad och persilja är ju perf när en kan laga och äta det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.