En söndag i april: tavlor på väggen och en glass i solen

När jag skriver det här är klockan 01:43 och jag har precis klippt mitt hår över handfatet. Stått på tå för att se topparna i spegeln, måttat längderna med fingrarna. Det händer alltid när jag har svårt att sova, suget av att förändra och förnya. Vissa nätter lyckas jag hålla det till någon timmes pinterestande innan jag somnar, under andra får jag infall och gör bra, roliga eller knäppa grejer. Att klippa håret platsar in på alla tre.

Nu tänker jag ta tillvara på perks av att blogga: att resa i tiden på en millisekund, tillbaka till början av april. Just den här söndagen briljerade Malmö med strålande sol hela dagen. Johan och jag hade Maja och Martin på besök den här helgen, men det har jag redan skrivit litegrann om här och här.

Den här soliga söndagen hade vi inga andra planer än att 1. äta glass i solen och 2. få ett par tavlor uppsatta på våra väggar.

2543

2542

Johan och jag har bott i vår lägenhet i Malmö i lite över ett halvår nu, men helt utan någonting på väggarna. Vi satte upp en spegel i hallen i samma veva som vi satte upp vår hatthylla (har skrivit mer om vår hall här), men exakt noll tavlor fick komma upp på väggarna i den vevan.

2544

Nu, med Maja och Martin på besök, tänkte vi att det var dags. Martin måttade, markerade och poff så var åtta tavlor uppe. En tackar!

2545

När vi var klara med tavlorna var samtliga i skaran sugna på glass.

2546

Så vi promenerade runt hörnet och ställde oss i kön till gelaterian.

2547

Jag valde citron och hallon i bägare. SÅ gott.

Här kommer ett tips: en kula lemon och en kula grapefruit är en himla fin smakkombination på glassarna här. Både citronen och grapefrukten är starka i sin smak, det blir gott ihop. När jag valde citron och hallon var båda goda i sig själva, men i kombination tog citronen över helt. Så kör antingen två starka karaktärer eller två lite mjukare!

2549

Med glassarna i våra händer promenerade vi över kanalen och satte oss på bryggan. I solen!!!!

2550

LAJF. Den här outfiten har jag förresten skrivit lite mer om här om någon skulle vara nyfiken.

Det var allt från den där soliga söndagen. Herrå!

6 kommentarer

6 kommentarer

  1. Åh vilken mysdag! Och haha känner igen detta med nattliga påfund. Inte alltid så bra dagen efter, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.