Det sista av april genom min telefonlins

Det är dags att kika på det sista av april genom min telefonlins, hörni. Nu är det prick tio dagar sedan det var aprilsol så det här tio dagars-strecket blir nog en rätt fin avslutning på den där månaden.

Vi kikar, vetja.

2567

Det var sol och programdag på uni. Jag var gladare än jag ser ut. Lovar. Gick på AW med mitt program efter föreläsningar, drack billig cider och vann biobiljett.

2574

En grötfrukost klockan 10:41.

2569

En helg när solen sken som starkast kom Johans mamma och syster med kompis på besök till vårt Malmö. Är så himla glad över att ha fått Johans familj som bonus!

2571

Den helgen började med en solig dag i Köpenhamn. Fy sjutton vad jag gillar Köpenhamn. En ynnest att ha så nära nu, efter flytten till Malmö.

Turen till Köpenhamn skrev jag förresten om i förrgår. Det inlägget finns här om du skulle missat.

2572

När Sara och Maria får önska middag och havskräftorna för dagen är helt okej-billiga blir det sådant här najsigt till kvällen.

2633

Niklas klippte topparna på mitt hår, så nu kan jag äntligennnn låta mina lockar ta plats igen. Jag har skrivit lite mer om hur jag gör för att de ska bli fina och hålla formen här, om någon skulle vara nyfiken.

2630

Promenad till hunddagis.

2629

Magnolia på innergård. Fy sjutton så fint.

2641

En söndag hade Johan bokat en bil i vår bilpool, så vi gick upp och gjorde oss redo för utflykt! Jag klädde mig i det enda rimliga när en ska ut på tur: hängselbyxor, randigt och scarf.

2644

Vi bilade till Kullabergs naturreservat där vi klättrade bland berg, skådade fågel och hade picknick med både taco- och ananaspaj. Att äta ute i naturen <3

2646

Middag :) :) :) :)

2647

En måndag gick jag en kort stund till skolan för möte med projektgruppen och en föreläsning, och efteråt gick jag till Kicks för att köpa ett nytt puder. I ingången mötte jag två ordningsvakter med en upprörd pappa och två gråtandes söner. Pojkarna hade nämligen målat sig som clowner med Kicks-sminket från hyllorna ¯\_(ツ)_/¯

När jag kom hem slängde jag ihop min nya favoritlunch. Caprese! Alltså bara tomat, mozzarella, basilika och olivolja. SÅ gott.

Och sen tog april slut.

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Hej fina!
    Tips! Bryt mozzarellan istället för att skära; brytytan smakar mer och tar upp olivolja/sås bättre :)

    Tycker du lägger orden så mjukt och fint när du skriver, verkligen en behaglig känsla här inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.