Några morgontrötta ord klockan 09:46

Idag är det fredag och jag har fortfarande inte gått upp ur sängen. Inte ätit frukost eller borstat ut sovflätan i nacken. Det får vänta. För idag gör kroppen lite ont och jag har ändå ingen morgontid att passa.

Låt oss ta en titt på den här trötta varelsen så länge. Som i onsdags tänkte att shortsen var ”helt okej släta” (vilket de uppenbarligen inte var) och som sen åt årets första piggelin efter ett läkarbesök. Som satt i kvällssolen på innegården och åt mozzarellapizza till middag och som somnade alldeles för sent eftersom grannarna ovanför vrålade ”3, 2, 1 – ge mig vodka!” till fyra på morgonen.

2684

Jag hade egentligen tänkt skriva om stress och utmattning idag. Sätta ord på det där jag känt på sistone. Men det går inte riktigt idag, orden passar inte ihop.

Vill ändå bara att ni ska veta en sak: Du är aldrig ensam. Glöm inte det. Varje gång jag skriver om stress och utmattning får jag mail, kommentarer eller meddelande från er där ni skriver att det är skönt att veta att jag inte är ensam. Till dig som känner så vill jag bara säga: det är du aldrig. Vi är så många som delar erfarenheter och känslor i det här. Flora skrev om en fin grej häromdagen som jag vill tipsa om, Lite mycket nu. Jag har inte provat själv än, men tänker att det här nog är toppen för oss med darrande känslor i bröstkorgen.

Nu ska jag pallra mig ur sängen och borsta ut den där sovflätan, för senare i eftermiddag ska jag dricka vin med ett par klasskompisar. På balkong eller filt i parken klockan 15.

Älskar maj för det den gör med oss.

4 kommentarer

4 kommentarer

  1. Du är så fin och klok Ellen, är sån bra grej att du delar med dig av dina jobbiga stunder och kan hjälpa folk i samma sits 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.