När jag blev bjuden på bubbel och caprese i ett blommande Malmö

God morgon från en som spenderade hela gårdagen i horisontellt läge. I sängen och på soffan med bultande migrän och en fängelseserie i bakgrunden. Kul när kroppen ger upp och så vidare. När jag skriver det här är klockan 20:13 på kvällen, migränen har precis gett med sig, den sista solen bländar mig genom ett fönster i vardagsrummet och Otto sover här bredvid. Fint avslut på en annars rätt kass dag.

I fredags hade jag en betydligt mer händelserik och fin dag, så vi tar och kikar på den istället. Okej?

2710

Kvällen innan fick jag ett sms från en klasskompis som undrade om jag var sugen på att komma och dricka lite vin på fredagseftermiddagen. Ja, tack.

Hoppade i ett par tofflor och kastade på mig den solgula jeansjackan innan jag och Otto åkte iväg.

2711

2712

Och så anlände vi till det här. Lisa hade blandat drinkar och fixat snacksbricka. Mitt under kvällen levererade hon bubbel och en tallrik caprese. DRÖM.

2713

Jag hade sagt till Johan att jag ”bara blir borta en liten stund” men det var så himla trevligt att jag fastnade längre än jag tänkt. Oops. Otto och jag promenerade sen på helt nya vägar hem.

2714

Att få se och känna de här försommarkvällarna i Malmö är så himla fint. Den här staden växer i mig för varje dag som går. För varje nytt kvarter jag promenerar igenom. Att det alltid finns nya saker att se och upptäcka. Alltid nytt att känna.

Fy sjutton vad jag gillar Malmö för det.

12 kommentarer

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.