27 bloggar som kan vara dina nya favoriter

Hej hej hallå. Idag säger väderprognosen 20° och stålande sol hela dagen. Min plan: rulla ihop en filt och promenera bort till parken vid kanalen. Lapa sol och plugga informationsarkitektur. Så fort jag vaknat ordentligt, det vill säga. Söndagsmorgnarna brukar vara så svårstartade.

Nu till något helt annat. På sistone har jag fått två frågor om vilka bloggar jag läser och det tänker jag blir ett typiskt bra söndagsinlägg. Så medan jag vaknar till liv och tar mig ut i solen kan ni gotta er i 27 trevliga bloggar som jag gillar.

▸ åh kan du snälla göra ett inlägg med bloggar du läser?
▸ Jag undrar om du har några mysiga mindre bloggar att tipsa om? Dvs ngt annat än de här stora som ”alla känner till”,? Tycker du verkar ha så bra smak och tänker att du säkert har några små guldkorn att dela m dig av!

Aj, aj, kapten!

2284

Alla bloggar jag läser följer jag på Bloglovin’. Det är en tjänst där en sparar sina favoritbloggar och sedan får upp alla nya uppdateringar i ens feed. Supersmidigt! På så sätt behöver jag inte hålla koll på alla örti bloggar jag vill läsa, utan helt enkelt bara hålla koll på mitt Bloglovin’-konto för att få reda på när det finns nytt att läsa. Smart va?

Nu till själva bloggarna. Jag läser både superstora och pyttesmå bloggar och älskar de som har blandat content. Alltså de bloggar som varvar mat, mode, livsstil, kreativitet och så vidare. Som en stor kompott av allt härligt i ett.

Nåja, här kommer ett par av alla bloggar jag läser och gillar.

2164

Livsstil

Christin (midis)
Elsa Billgren
Emilia Westerström
Emmas Vintage
Emmy Linnea
Flora Wiström
◇ Fredrika på vinden
Ida Eugenius (Ida Ekw)
Julia (prick)
Linn Wiberg
Megs
Nastasja Thor
Rebecca Fexby (spaceherosuits)
Ronette (this past week)
Sandra Beijer (niotillfem)
Sandra Hjort (atilio)
Sara Edström (wilderness)
Sebastian
Thea (västerdrottningen)
Vicky
◇ Wilda (reaktionista)


Mat

Cashew Kitchen
Frk. Kräsen


Mode

Ebba Zingmark
Hanna Stefansson
Linn Eklund
Matilda Djerf


 

Hoppas du kan hitta minst en ny favorit bland de jag läser och gillar. Och nu är jag såklart nyfiken på om du sitter på någon favorit som jag missat? Tipsa i kommentarsfältet vetja! Vore så fint att få dela era favoriter.

21 kommentarer

21 kommentarer

  1. men ojojoj, vad roligt att se! <3 har själv följt din blogg i år och dar, det vet du! sedan jag flyttat över till nouw har jag hittat allt fler småbloggar som verkligen inspirerar, särskilt under kategorin "foto" och "mode", kika där :)))

  2. Fanns ett litet gäng här som jag missat faktiskt. Kul med lite nytt i bloglovin-flödet! Och vad kul att jag fick va med :):):)<3

  3. Blev så himla rörd nu. Tack, bästa! <3 Och jag har hittat flera nya att följa. Bättre än så blir det ju inte riktigt. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.