Ett oväntat paket med en kanonfin present

2736

För ett par dagar sen kom jag hem och hittade ett litet kuvert adresserat till mig i brevlådan. Hann bli lite nervig innan jag öppnade på grund av att jag ALDRIG får post. Ibland kommer en katalog från Kicks men annars ekar brevlådan tom på post till mig.

Ska vi ta och titta på vad det där lilla kuvertet innehöll?

2735

Ett litet paket med mitt namn stämplat på ihop med ett handskrivet brev från Thea som också har Instagram-kontot Västerdrottningen. En ”tack-för-allt och grattis-till-första-uni-året-present” <3

Herregud vad glad jag blev.

2734

Jag snörade upp det lilla knytet försiktigt och hittade den här där i. Ett moln! Som en brosch!

2733

Tänker mig att den här kommer få hänga med på alla möjliga äventyr framöver. Sittandes på en skjorta när jag beställer pizza med mozzarella på den italienska restaurangen runt hörnet. På en klänning när jag går på loppis i ladugårdar på Öland. På t-shirts när jag bara lever lajf i sommar.

Ett oväntat paket med en kanonfin present, helt enkelt!

6 kommentarer

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.