Fredagshej från Snälltåget

Här kommer ett fredagshej från Snälltåget på väg till Stockholm.

Om ett par timmar kliver jag av och andas in den klibbiga luften i huvudstadens tunnelbanor. För en månad sedan blev Johan farbror och den här helgen ska vi hälsa på bebis och de nyblivna föräldrarna. Stockholm ska dessutom bjuda på 24° och strålande sol.

Känner på mig att det här blir en väldigt fin helg.

2750

Igår hade jag utställning med projektgruppen för webbsidan vi arbetat med under våren. Det gick bra. Sedan slog det mig att den här kursen nästan är över nu. En så himla intressant och viktig kurs, men som också varit utmattande och rätt jobbig. Efter utställningen somnade jag på soffan och blev väckt lagom till middagen.

Och nu, nu är det inte alls långt kvar till den där smygstarten på semestern. Om prick en vecka åker vi till Öland. Då ska jag skriva ett arbete om informationsarkitektur för Bolia från en solstol. Sedan är terminen och första året på uni slut. Hur sjukt är inte det?

Hur som helst. Nu ska jag fortsätta gräva djupt i min Gott & Blandat-påse. Leta efter lakritsen med hål i, ni vet? De är mina favoriter.

Hoppas er helg blir guld. Det tänker jag se till att min blir.

2 kommentarer

2 kommentarer

  1. Hoppas du får en jättefin helg! Jag har precis lämnat in min B-uppsats och känner hur fredagskänslan kommer krypande <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.