Vardagsfotografi från telefonen på ett sprudlande maj

Femte junidagen nu. Undra hur juni kommer kännas nu när maj blev så himla fint. Jag menar, kan sommaren hålla den här nivån rakt igenom nu? Hoppas såklart, men tvivlar ändå litegrann.

Idag ska det bli lite kallare här på Öland, sol men 16°, så jag tänkte stänga in mig och skriva skolarbete. Medan jag gräver ner mig i strategier för informationsarkitektur tänkte jag att vi kunde kika på hur maj såg ut genom min telefonlins.

Det är väl ändå lite härligt?

2678

Hej hej från en glad i början av maj.

2677

Det började regna när jag skulle gå och handla middag den där dagen, så det blev den perfekta kombinationen av tofflor och regnjacka. Inga konstigheter.

2777

En annan dag sken solen in och jag tog på mig kalasbrallor.

2781

När maj började bjussa på sitt fina väder packade jag en väska och följde med Johan ut på fågelskådning och picknick i naturen. Livet ihop med en fågelskådare.

2782

Maj bjussade ju inte bara på fint väder utan också ett par röda dagar mitt i veckorna. På en sådan ledig dag tog jag, Johan och Otto bilen upp till en nationalpark. Mycket tjusigt.

2684

Bar kanske världens skrynkligaste shorts.

2783

Min bästa majlunch: caprese.

2785

Dags för utflykt igen.

2791

Vi tog oss till den skånska kusten.

2789

Och till slut till en sandstrand.

2787

Hade packat med badkläder eftersom jag var så sugen på årets första dopp, men det var alldeles för kallt för det. Istället åt vi middag och lyssnade på ljudbok på en filt i sanden.

2797

En dag fick jag ett oväntat paket med en kanonfin present. Så himla glad för det.

2796

Kvällspromenader i maj <3

Maj månad blev så himla många miljöfotografier, så jag tänker att jag delar det här i två för att inte göra inlägget alldeles för långt. Kanske kan vi kika på andra halvan senare i veckan eller så.

Herrå!

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Åh vad maj var underbar i år! Idag är det lite kallt här på Kyrkbacken också. Jag sitter i köket med öppen dörr ut och raggsockor på fötterna. Lite skönt att det är lite svalt idag så kan en få lite jobb gjort ;)

    1. Åh, visst var det! Det låter ändå SÅ mysigt med öppen dörr och raggsockor. Hehe, precis. Jag satt och pluggade större delen av dagen igår eftersom det ändå var så himla kallt att gå ut :’)

  2. Maj var underbart. Och jag hoppas att resten av sommaren bjuder på samma härliga väder. Har också en liten tvivlan på det, men jag håller hoppet uppe :)

  3. AH caprese och kalasbyxor [heart eye emoji]. jag tror jag kommer kunna dra till sverige nån gång denna sommar (men vet inte när!!) och hoppas såååå att vädret håller i sig!

  4. vilken underbar majmånad! och sommaren har bara börjat, så du har ju minst två månader till utav såna där fina sommarkvällar att se fram emot :) och wow, skånska kusten ser ju ut att vara typ medelhavet eller nåt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.