Vecka 25: korv med bröd, midsommar och familjekramar

Hej från en som precis haft den slappaste helgen i livet.

Jag har bara hängt runt hemma i pyjamas, klappat på Otto och tittat på serier HELA helgen. Det har varit så himla skönt. Kanske speciellt eftersom jag jobbat min första vecka för sommaren, men också för att vi redan till helgen kommer vara på resande fot igen. Så jag passade på att göra prick ingenting i så himla många timmar nu, bara för att jag kunde.

Titta bara på den här pyjamaspersonen ↓

2873

Sådant med vecka 25 som jag ser fram emot

Idag börjar jag min andra arbetsvecka för sommaren. Jag har korv med bröd med mig i matlåda (hur bra låda??) och ska försöka hämta Otto tidigt på dagis. Gå hem, planera veckan och vila lite innan måndagskvällen börjar. På tisdag ska jag kompisdejtsfika och på onsdag har jag en enda grej på agendan: packa.

För på torsdag åker vi tillbaka till min favoritö! Längtar så mycket. Johans lillasyster bjuder in till midsommarfest i villan på Öland varje år och det är lika roligt varje gång. Johans familj är guld, Saras kompisar så härliga och midsommar är nog min favorithögtid av alla på året. Och på tal om familj: på söndag tar jag och Otto bussen till min familj i Oskarshamn istället för tåget hem till Malmö.

Känner på mig att det här blir en fin vecka.

 

Vad ser du fram emot med vecka 25?

12 kommentarer

12 kommentarer

 1. Hej Ellen! Hittade hit till din blogg av en slump och ville bara säga att jag numera följer den med glädje. Extra kul också eftersom jag är Malmöit även om jag numera bor i grannstaden och tycker du beskriver staden så mysigt och vackert – vilket den förtjänar. Det ger ett så fint skimmer över vardagen här och får mig att uppskatta småsaker på ett fint vis. Heja dig och fortsätt skriv!

  För egen del ska jag jobba hela sommaren men jag ser fram emot att laga goda matlådor och unna mig köpekaffe då och då och lapa sol på de lediga dagarna som finns. Tips på hur man håller modet uppe när man bara har jobb jobb jobb framför sig?

  1. Hej Sofia! Din kommentar gör mig så himla glad. Fint att du hittat hit! Hoppas du kommer trivas är även i fortsättningen.

   Hoppas att din sommar blir prick vad du önskar! Jag norpar din fråga till ett eget inlägg, om det känns okej? Kram!

 2. men vad skönt och to be honest ganska *inspirerande* att höra om en helg utan några storslagna äventyr. jag är fortfarande så svennig att jag känner att jag måste UT UT UT varje solig minut …. men här skiner ju solen hela tiden typ. tack för påminnelsen att hänga hemma också är ok!

 3. Vilken härlig helg du har att se fram emot! Hoppas det blir lika mysigt och trevligt som du hoppas. Jag ser fram emot (Iofs skräckblandad förtjusning) att flytta till Australien idag!!! Kul men också läskigt!! Stor kram till dig!

  1. Men wow, så kul med Australien!!! Nu är det ju ett tag sedan du flyttade då, så jag blir såklart jättenyfiken på hur det känns nu. Har du det bra?? Kram!

   1. Jättebra, verkligen! Dock lite kallt och massa regn, typ som svensk sommar, inte riktigt vad jag förväntade mig. Men det är ju trots allt vinter här, så det är väl bara att gilla läget :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.