Måndag är ju lika med ny vecka som är lika med veckolista

God morgon.

När vi vaknar upp idag är det julis första vecka. Knäppt och så härligt. Jag har känslan av att det här blir en riktigt fin månad. Förhoppningsvis precis som de två förgående. Vill minnas sommaren 2018 som en av mina bästa när jag blivit gammal och grå.

Hur som helst.

Måndag är ju lika med ny vecka som är lika med veckolista.

2920

Sådant jag ser fram emot med vecka 27

→ Att vara tillbaka i Malmö efter en vecka på resande fot. Ser så mycket fram emot vanliga vardagsrutiner. Att hämta en glad Otto på dagis efter jobbet. Äta middag ihop och titta på minst ett avsnitt av någon serie.

→ Att gå till gelaterian efter jobbet. Äta glass i kvällssolen med mina favoriter.

→ Halva tiden har gått för mina sommarjobbsveckor. Det innebär att jag om prick tre veckor går på sommarlov på riktigt och är ledig i fem veckor innan uni börjar igen. Vecka 27 blir därför en vecka av måttmärke. Inte för att det är dödstråkigt att jobba, utan för att jag ser fram emot sommarlov SÅ mycket efter det här året.

→ Krypa ner i sängen tidigt om kvällarna, klappa på Otto och läsa ikapp bloggarna jag följer.

→ Kvällssolen som slår in i vår lägenhet från två håll, eftersom solen reflekteras på byggnaden över kanalen. Dubbel sol är dubbelt njut.

→ Att äntligennnn fått ordning i min garderob efter den stora sommartvätten av alla kläder. Är det ens rimligt att se fram emot att välja kläder på morgonen?

 

Vad ser du fram emot med veckan som kommer? Berätta gärna, det är så fint att få ta del av.

14 kommentarer

14 kommentarer

 1. Åh har genomgått projekt ”rensa och strukturera garderoben” i ett år och nu är det klart! Hänger bara saker som jag gillar, använder och går att kombinera där, vilket gör det mycket roligare att välja kläder så förstår dig helt.

  Nu till en viktig fråga; märke på dina glasögon? Superfina ju!

 2. glass på sommarkvällar är inget man skojar bort, sååå najs! får man fråga vad det är du knegar med nu under sommaren? :)

 3. Vad härligt att vara hemma igen, det är något visst med egna lakan!
  Jag ser fram emot att bli klar med en litteraturuppgift, har lixom vaggat den i min famn så länge nu och äntligen ska den flytta hemifrån!

 4. Tar en paus från min jobbsommar för att åka till landet på torsdag!! Längtar så mycket efter en veckas ledighet i den finska skärgårdsidyllen. Hoppas du får en fin vecka <3

 5. just nu ser jag nog allra mest fram emot belöningen av 8 veckors jobb i augusti (min första riktiga lön) trots att jag är 25..
  Sen måste jag bara säga att din blogg är så himla mysig att gå in och läsa ett stycke i, är så glad att jag hittat hit :) Kram!

  1. Åh, förstår precis! Ens första riktiga lön är så najs att få. Hoppas du firar på något riktigt fint eller roligt sätt!

   Vad glad jag blir. Tusen tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.