Juli genom min telefonlins, del 1

Jag vet att jag säger det vid varje månadsskifte, ”är det inte knäppt att” om att månaden som passerat gått så fort. Men ärligt talat, sommarhalvåret. Hur är det ens möjligt att det känns som en tredjedel av den långa, mörka vintern? För fem dagar sedan blev det augusti. Men det blev ju nyss maj???

Den här sommaren njuter jag till tusen i alla fall. Det tror jag ni fattat vid det här laget. Får inte nog av dopp i havet, vill alltid spela ett parti kort till. Hänger ni med mig på instagram under tiden bloggen också är lite halvt på semester? In och följ där vetja, det blir kul.

Nu kikar vi på månaden som precis passerat.

Halva juli månad genom min telefonlins

3098

Det blev juli och jag tog med mig Johan och Otto runt husknuten. Stod här och tänkte att det var konstigt att jag kände mig så yr. När jag kom in igen hade jag feber. Bra start på månaden och så.

3094

Startade i alla fall månaden med färg och mönster ↑

3099

Ett stycke sjukfrulle.

3100

Och en kvällspromenad med mina favoriter.

3101

Plockade med mig min kamera och tog ett par bilder som jag kastade direkt när jag kom hem. När jag haft kameran liggandes ett tag är det oftast så jag kommer igång bäst igen. Att göra något skitfult. Det föder på något knäppt sätt ny inspiration och mer pepp att fortsätta.

2975

Spegeln i fönstret är fortfarande mitt bästa inredningsknep.

3102

En till sjukfrulle. Var ju ändå sjuk i tre hela veckor :)))

3103

Köpte en fin grej som ni redan fått sett här.

3106

Sjukfrulle nummer 3.

3110

Sist men inte minst: en skamlös selfie på vår innergård.

Efter det här åkte vi till Öland och påbörjade sommarlovet och semestern. Det kikar vi på en annan gång. Hej!

2 kommentarer

2 kommentarer

  1. +1 på den ständiga ”är det inte knäppt att…” för att en månad har passerat, men den här gången känner jag faktiskt att YES JULI KÄNDES JÄTTELÅNG. antagligen för att jag hade fyra veckors semester som verkligen var semester för första gången på jag-vet-inte-när. Barn som blivit större, mor-och-farföräldrar som tog kidsen till Sverige ett tag medan jag och min man fick tid för oss själva, resor till andra ställen (obs väldigt lokalt vilket är så härligt för det gör det görbart för de allra flesta – miljöombyte går att åstadkomma med små och miljövänliga medel!) och bara grym variation med noll prestation – då kan en månad kännas SÅ lång! + att jag inte var sjuk tre veckor förstås.

    en monolog här om min semester, sorry för detta, ville egentligen bara hålla med om att tiden går fort men också hylla att försöka variera den så mycket som möjligt – då går den lite långsammare!

    1. Ditt juli låter verkligen som en fin månad! Hoppas den kändes så också. För att få semester på riktigt, tid till att göra roliga grejer och dessutom också slippa vara sjuk, den kombinationen är ju guld. Bara att komma iväg och göra något är så himla skönt, bara för att en kan.

      Hoppas sensommaren fortsätter vara snäll mot dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.