En klänning jag tokgillar + mitt bästa knep för trista hårdagar

I juni var jag hemma i Oskarshamn när jag fyllde 26 år. Väcktes av en katt som pussade mig på näsan, blev bjuden på lunch av min bästa vän och fick en födelsedagspeng att göra vad jag ville med av mina föräldrar. Jag hade först tänkt köpa mig ett par jeans eftersom jag inte äger ett enda helt par, men ångesten slog till som en storm i provhytten.

Det blev inga jeans.

Men det blev något annat fint för födelsedagspengen ↓

3031

När jag kom hem till Malmö hittade jag nämligen den här klänningen på Zara. I bomull/lin och i en mjuk cremefärg med dova rosa ränder. Modellen är luftig och sval och prickade in alla rätt i mig. En perfekt finklänning till sommarens middagar, tänkte jag.

Och precis så blev det.

3038

3044

För klänningen var det första jag packade ner till Öland och det första jag bar när det vaknades restaurangbesök.

3045

Och ni, det här med scarf i håret. Vilken panggrej. Det får vilken trist håruppsättning att se tjusigare ut. Titta bara på det här ↑ Jag håller på att spara ut mitt hår igen och är just nu inne i den där jobbiga och dödslånga fasen av mellanlängder och ständig känsla av att INGENTING BLIR FINT.

Men så knöt jag upp den här scarfen i håret, både i hästsvans och i knut, och gillade läget.

Mycket.

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. Ahh upptäckte samma grej på semestern! Scarf i håret = himla smidig uppiffning. Plus bra ställe att slänga in lite färg på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.