Juli genom min telefonlins, del 2: Öland

I sommar har jag fotograferat en del med min telefon. Tack å lov håller den fortfarande ihop och fungerar för foto, även om jag inte kan redigera bilderna direkt efter de tagits eller bläddra för snabbt mellan appar (då överhettas telefonen och stänger ner, hehe). Den här sommaren har varit guld på så många sätt, även fotomässigt.

Sommaren bjuder ju på så mycket fint att se och uppleva.

Här kommer det sista av juli genom min telefonlins ↓

3113

Vi kom fram till Öland på kvällskvisten mitt i juli. Johans mamma hade önskat middag i Kårehamn och Otto och jag satt glatt och väntade på maten ihop. Min bästa kompis.

3054

ÖLAND <3

3070

Kvällsdopp nummer jag har tappat räkningen.

3115

Johans syster Sara är en hejare på att baka och slängde ihop den här citronpajen en eftermiddag. Mums.

3116

Och jag fick en trevlig leverans av hudvård ↑ Jag har nämligen beställt fyra produkter från The Ordinary som jag ska testa framöver. Syrorna är kanske enda anledningen att längta lite till höstdagar utan sol.

3074

Njutigt till tusen.

3073

Blir dessutom så här glad av livet nu.

3118

En baddräkt på tork.

3120

Mina föräldrar kom förbi en dag <3 Vi tog med dem ut till Kapeludden för bad och sen till Kårehamn för lunch. Pappa blev så glad när han insåg att det var just i Kårehamn som han köpt vår båt för en herrans massa år sedan. Hans guldklimp. Det är så fint att han fortfarande minns vår tid med båten, nu när allt är som det är.

3122

Har ni tröttnat på kvällsdoppen än? Det har inte jag.

3124

Titta bara!!! Hur fint?

3126

Som avslut på månaden hittade äntligen mitt efterlängtade paket hit. Ska visa er vad det innehöll senare.

Snipp, snapp, snut

så var juli månad slut.

8 kommentarer

8 kommentarer

  1. alltså vilken drömtillvaro! öland verkar magiskt! önskar att jag hade tillbringat mina sommarkvällar med bad, men var inte riktigt sverigetemp här :(

    1. Öland är verkligen magiskt! Åh, jag förstår. Den svenska sommaren i år har ju verkligen både varit läskig och fantastisk. Gillar så mycket att det gått att bara hela sommaren, samtidigt är det ju knäppt att det gått.

    1. Åh! har du varit supernoga med SPF 50 osv efteråt? The Ordinary rekommenderar solskyddsfaktor 50 minst en vecka efteråt, och jag är i regel lite slarvig med just solskydd.. Dumt men sanning.

    1. Lovar att skriva lite om The Ordinary när jag hunnit testa alla fyra produkterna! Kan säga så här tills vidare: Niacinamide 10% + Zinc 1% är fan-tas-tisk! Jag märker sådan skillnad på min hy efter att jag började med den. Toppenprodukt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.