Dagbok i en evighetslång tystnad

Jag har Google Kalender uppe som första flik i webbläsaren. Alltid. Färglägger föreläsningar i eukalyptus och avsätter pluggtimmar i salvia. Personligt i flamingo, viktigt i tomat. Varje morgon ser jag över dagens agenda, trots att det också är det sista jag gör innan jag lägger mig.

”Var tar dina inlägg vägen?” glider in bland notiserna på skärmen. ”Det var längesedan du skrev något nu” som öppningsfras på samtalet. Vill direkt säga att jag är här, men gör det inte. Tänker att det får bli en annan gång.

Nu.

3294

Var inte oroliga för att något hänt. Det är bara livet. Som händer alltså.

Jag springer på föreläsningar och köper chokladbollar i cafeterian. Lyckas paxa en soffa på sexan och bläddrar bland sidor i kursböcker. Att byta sex veckors sommarlov mot termin tre kräver omställning. Nya rutiner som jag fortfarande formar och spikar en efter en. Om tre veckor har jag terminens första tenta, innan den både en tur till Stockholm och hem till Oskarshamn.

Och jag mår bra. Väldigt bra.

Lovar att skriva snart igen. Puss.

3 kommentarer

3 kommentarer

  1. Härligt att höra att du mår bra. Ibland tar inspiration olika riktningar. Plugg kan vara uttröttande för hjärnan. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.