Ett hej och 10 saker jag gjort sedan sist

Hej kompisar.

Jag ser era små avtryck i statistiken trots att jag inte skriver. Får notiser då och då om att mina ord saknas. Fy sjutton vad det är fint att se, att på riktigt dela den här platsen med er. När jag flyttade över den här bloggen hit för två år sedan var det min starkaste grundpelare i arbetet, att det här skulle bli en plats där vi hänger tillsammans. Det blev precis så, och jag är så tacksam för det.

Den senaste tiden har slitit hårt på mig. Igår tentade jag av höstterminens första kurs och nu ser jag fram emot att kunna släppa UML-diagram ett tag. Kanske får jag tenta om de där klass- och sekvensdiagrammen, men då tar vi det då. Nu vill jag bara njuta av att tentaperioden är slut och att jag har massa fint att se fram emot.

Att hänga med er. Krama mina föräldrar hela helgen. Pricka in ett pass bodybalance här och där.

3362

Tänker att det kan vara klokt att knyta ihop säcken litegrann. Minimera det här tomma hålet som blivit. En minirecap är kanske på sin plats.

10 saker jag gjort sedan sist:

• Tappat en matlåda i glas i golvet → den gick i tusen bitar

• Tappat ytterligare en matlåda i glas PÅ MIN DATOR. Matlådan klarade sig men datorn fick en grop :-)

• Prickat in ett par dagar av style challenge som Just wanna have fun kastade ihop, bland annat monokrom måndag och on wednesday we wear pink.

• En tur och retur till Stockholm.

• Tecknat en testvecka på gym???

• Har också gått på mitt första träningspass. De fem bästa minuterna av passet var avslappningen när passet var över, när en ligger raklång på en yogamatta och instruktören säger ”slappna av och dröm dig bort” med mjuk röst. Mmm.

• Fyndat på loppis!

• Tur och retur till Oskarshamn.

• Tentapluggat, prokrastinerat och tentat av höstens första kurs.

• Funderat SÅ mycket på livet. Vad jag vill jobba med, hur jag kan minska min klimatpåverkan, vad jag vill äta till middag, om en omorganisering av garderoben kan få mig att återupptäcka guldkorn, vart jag vill bo med Johan när vi har möjlighet att köpa lägenhet. Och så vidare, och så vidare.

 

Vad har du gjort sedan senast? Har det hänt något fint, roligt, spännande eller trist du vill dela med dig av? Jag hade blivit så glad av en rad eller två.

6 kommentarer

6 kommentarer

 1. Hej igen! (saknat dina fina inlägg)
  senaste tiden här jag ägnat åt att
  – oroa mig för att något skulle vara fel på mina ögon (vilket som tur var inte stämde! puh)
  – prokrastinerat mitt uppsatsskrivande lite för mycket
  – shoppat nya träningstights!
  – fyllt 26 år (hej åldersnoja!)
  inte konstigt att jag känt mig lite off med så många känslosamma svängar upp och ner nu när jag ser det i punktform såhär.

  Ha en fin onsdag! :) Kram

 2. nämen titta vem som uppdaterat, weehoo! hoppas datorn klarade sig efter att matlådan slant ur näven på dig hehe :)

  själv har jag bara harvat på på jobbet, inte mycket till content att visa på min blogg heller. bring on december och julen…!

  välkommen tillbaka :)

 3. Kul att höra vad du haft för dig :) Synd med matlådorna men kul att datorn verkar fungera fortfarande.

  Jag har varit förkyld i en evighet men har ändå varit glad. Tar examen i sommar och har ingen koll på vad jag ska jobba med men trivs i mitt nya hem och har tagit upp kontakten med flera gamla vänner så det känns ändå tryggt och stabilt trots allt ☺️

 4. Jag har också funderat på vad jag vill jobba med, hur jag ska minska min klimatpåverkan och hur jag ska maxa hösten/vintern. Tänker att mys, massa ljus och fikastunder är en bra början!

  Skönt att ha dig tillbaka här <3

 5. åh relaterar så mycket till detta och tentaperiod alltså. med min förlängda tid så har jag nu fem dagar kvar och börjar nästa kurs samtidigt nu på måndag. fint att du är rädd om dig och gör vad du behöver. hoppas att du får ny kraft i helgen. kram <3

 6. Jag har börjat plugga till USK, fått veta att jag har knölar i vänstra bröstet så väntar just nu på provresultatet från mina celler, fått en massa innebrännare, slösat för mycket pengar de två senaste månaderna(vilket fått mig att skämmas oerhört och fått mig att må panikdåligt), bearbetat förlusten av ett ex som kom tillbaka för tredje och sista gången och just idag ska jag ta mig an att hitta någon form av balans i pluggandet faktiskt. Fortsätta kämpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.