Ett inlägg kommer lastat med bilder från september

God morgon världen. Idag backar jag bandet en och en halv månad för att kika lite på september. Närmre bestämt september så som månaden såg ut genom min telefonlins. Trettiodagar med skolstart, kräftskiva och en sjuk Otto.

Vi kikar, vetja!

3275

Hej hej från mig.

3289

Otto, min kämpe. I september upptäckte vi urinvägsinfektion på den här lille herren. Han fick medicin, specialkost och tusen pussar. Imorgon ska vi på återbesök och kolla läget med kristallerna som biladas i hans kropp. Ni kan väl hålla tummarna?

3291

I min bästa pyjamaströja :-)

3287

Höstterminens första inlämning kräver sovmorgon och gofrulle.

3286

En dag var jag gul. Ville möta röda damen på gatorna i Malmö pga high five, men gjorde tyvärr inte det. Himla synd ändå.

3285

GOTT.

3293

Under hela september tänkte jag ”idag tar jag nog kjol!” på morgonkvisten. Följt av: ”helv va kallt det är?? jag tar nog kjol imorgon istället”.

3303

En dag hade Otto över sin kompis Bobo på övernattning.

3302

Säg hej till den här söta!

3300

Efter två veckors inspark för våra nya IA-ettor avslutades kalaset med en kräftskiva. Jag gick dit i den här kjolen, som egentligen är shorts med fejkkjol fram.

3312

Helgen efter åkte Johan, Otto och jag till Båstad för att hälsa på ett par kompisar. Vi åt middag till sent och promenerade i skogen dagen efter. Hittade ingen svamp men var glad ändå.

3313

Fick nämligen kissa med den här utsikten :-)

3311

Kvällssol på innergården.

3308

Tre ynka kantareller hittade vi under våra tre turer i skogen.

3307

Trött.

3317

Tröttare.

Och det var september. Med ett par utflykter till skogen, för lite svamp för en pastasås och med både högt och lågt genom månaden som gick.

 

Hur var ditt september?

3 kommentarer

3 kommentarer

  1. Vilket himla fint september du verkade ha. Synd på svampen, men överlag var det ju ett riktigt dåligt svampår och då är det ju extra svårt om en inte har ett beprövat ställe att återvända till i hopp om att de ska dyka upp.

    Hoppas du mår bra i tystnaden, njuter av livet och har hittat något ljus i rusk-mörkret, och att Otto också bättrat på sig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.